Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 19. haftasında, 7 Şubat Cumartesi Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Trabzonspor'la karşılaşacak Fenerbahçe, hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, dün oynanan Bayburt Grup Özel İdare maçında forma giyen oyuncular, yenileme çalışması yaparken, diğer oyuncular koşu ve ısınma hareketlerinin ardından çift kale maç yaptı.

Sakatlıkları bulunan Alper Potuk ve Emre Belözoğlu takımdan ayrı koşu yaparken, tedavileri tamamlanan Meireles, Hasan Ali Kaldırım ve Gökhan Gönül, takımla birlikte çalışmalara başladı.

Sarı - lacivertliler Trabzonspor maçının hazırlıklarına yarın sabah yapacağı antrenmanla devam edecek.

EMRE'NİN KAPIYALA İMTİHANI

Bu arada saha kenarında koşu yapan Emre Belözoğlu, koşu mesafesini uzatmak için kros alanını da kullanmak istedi. Bunun için o bölgedeki kapıyı açan Emre, rüzgardan tekrar kapanan kapıyı 3 kere daha açmak zorunda kaldı. Emre'nin bu çabası dikkatle izlenirken, tecrübeli futbolcu, basın mensuplarının yanından geçerken, "Bu sefer çift düğüm attım kapanmaz, bir kapı kapanmadan diğeri de açılmaz." ifadelerini kullandı.