Torku Konyaspor’un Fenerbahçe ile Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanan ve ev sahibi ekibin 2-1’lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ardından, sarı-lacivertli taraftarlar mağlubiyetin acısını kendilerine ayrılan tribünlerin koltuk ve tuvaletlerinden çıkardılar.
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında dün Büyükşehir Belediye Arena Stadı’nda Torku Konyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanan ve yeşil-beyazlı takımın 2-1’lik galibiyetiyle sona eren maçın ardından Fenerbahçeli taraftarlar 10 adet ahşap tuvalet kapısını menteşelerinden sökerek paramparça etti.
AYNALAR PARAMPARÇA OLDU
Misafir taraftar grubunun tribünleri terk etmesinin ardından stat yetkilileri ve federasyon temsilcisi tarafından yapılan hasar tespiti sonrasında klozet kapaklarının parçalandığı, tuvalet kapılarının söküldüğü, pisuvarların ve muslukların kullanılamaz hale getirildiği, sabunlukların söküldüğü, aynalar ile koltukların kırıldığı bildirildi. Torku Konyaspor Kulübü yetkilileri rakip takım taraftarlarının maç sonunda ahşap tuvalet kapılarının menteşelerinden sökülerek kırılmasına, mekanizmalı koltukların tahrip edilmesine, sabunluklara, musluk bataryalarına, pisuvarlara ve klozetlere varıncaya kadar her şeyin paramparça edilmesine anlam vermekte güçlük çektiklerini açıkladılar. TFF gözlemcisinin hasar tespit tutanağı sonrasında taşkınlık yapan Fenerbahçe taraftarları için işlem başlatılacağı öğrenildi.