Medicana Sivasspor’u 3-2 yenerek şampiyonluk şansını devam ettiren Fenerbahçe’nin golcü oynucusu Webo, “Şu an tek düşüncemiz hedeflere ulaşmak. Şampiyon olmak istiyoruz. Şu an kalan 4 maçta rakiplerden fazla gol atıp hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Çok zor bir karşılaşma olduğunun altını çizen Webo, "Ben takımın bir üyesiyim ve herkesin yapmaya çalıştığı gibi işimi yapmaya çalıştım. Bu akşam 3 puana katkıda bulunduğum için ve 3 puan aldığımız için çok mutluyum. Sahaya girdiğim andan itibaren takıma katkı vermeyi düşündüm, bu başarıdan dolayı son derece mutluyum” dedi. Galatasaray’ın Konyaspor galibiyeti sonrası takımın maçta demoralize olup olmadığı ile ilgili bir soru üzerine golcü oyuncu, "Demoralize olmamız gibi bir durum söz konusu değildi. Sadece saha biraz kuru olduğu için istediklerimizi yapamıyorduk, pasları veremiyorduk. Bu nedenle akışkanlık sağlayamıyorduk. Belki dışarıdan öyle gözükmüş olabilir" diye konuştu.

İstatistikler bir kenara bırakılırsa her zaman bir gol fazla atabilmenin iyi olduğunu ve bu maçta bunun gerçekleştiğini kaydeden Webo, ”Şu an kalan 4 maçta rakiplerden fazla gol atıp hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

Kulüple sözleşmesiyle ilgili olarak da konuşan Fenerbahçeli oyuncu şunları söyledi: “Sözleşmemin öncelikle güzel bir şekilde gitmesini istiyorum, tek arzum bu. Sezon sonuna kadar takımıma hedefleri doğrultusunda yardımcı olmak istiyorum. Şu anda kendimle ilgili çok fazla konuşmak istediğimi söyleyemem. Tüm isteğimle takımıma odaklanmış durumdayım. Biz bu takımla şampiyon olalım istiyorum, sezon sonunda ne olur ne biter hep beraber görürüz.Ben bu ailenin bir parçasıyım. Kulübümüzle her zaman iletişim içerisindeyim. Her zaman görüşmeler oluyor. Kulübümden kopuk bir insan değilim. Şu an tek düşüncem hedeflere ulaşmak. Şampiyon olmak istiyoruz. Kişisel durumlardan ziyade çok takımın başarısına konsantre olmuş durumdayım.”