İstanbul Başakşehir futbolcusu Ferhat Öztorun, Trabzonspor'u yenerek hedeflerine giden yolda bir adım daha atmak istediklerini söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 20. haftasında Trabzonspor'la karşılaşacak İstanbul Başakşehir, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesinde Başakşehirli futbolcular Ferhat Öztorun ve Jeremy Perbet, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Ferhat Öztorun, kendileri açısından Trabzonspor maçının önemine değinerek, "İki takımın da hedefi aynı. Deplasmanda zor bir maç olacak, tabii ki biz kazanmak istiyoruz. Kazanıp hedefimize giden yolda bir adım daha atmak istiyoruz." dedi.

Güzel bir maç olacağını düşündüğünü dile getiren tecrübeli futbolcu, "Ben güzel bir maç olacağını düşünüyorum, çünkü biz futbol oynamaya çalışan bir takımız. Trabzonspor da öyle bunun için de izleyenler açısından güzel ve heyecanlı bir maç olacak diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Lig yarışında kimin şampiyon olacağı yönündeki bir soruya ise Ferhat, "Bunlar bizim dışımızda kalan konular. Benim için şu anda kendi oynadığım takım önemli durumda. Ben bu takımın başarısı için mücadele ediyorum. Bu yolda rakiplerimizle biriyle oynayacağız. Bizim için çok önemli bir maç kazanırsak lig bir hafta daha daralmış olacak ve avantaj sağlamış olacağız." diye cevap verdi.

JEREMY PERBET: İLK 11'DE OLURSAM ÇOK MUTLU OLACAĞIM

Fransız futbolcu Jeremy Perbet de "Zor maç olacağını biliyoruz rakibimiz de çok zorlu bir rakip. Takım içindeki atmosfer şu an gayet iyi. Her ne kadar son oynadığımız maçta berabere kalmış olsak da bu biraz canımızı sıktı, ama Trabzonspor maçında bütün takımın en iyisini vereceğini düşünüyorum." diye konuştu.

Perbet, kendisiyle ilgili olarak da "Açıkçası 11'de olacak mıyım bilmiyorum, bunun kararını hoca verecektir. Ama 11'de yer alırsam çok mutlu olacağım. Bu maç için kendimi çok hazır hissediyorum, bunu söyleyebilirim." şeklinde konuştu.