Adı İstanbul takımlarının transfer listelerinde sıkça anılan Bursaspor’un golcü oyuncusu Fernandao, Bursaspor’un başarısından başka bir şey düşünmediğini söyledi.

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Gençlerbirliği'ni 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 yenerek yarı finale yükseldikleri maçı değerlendiren golcü oyuncu, maça korkarak başladıklarını belirtti. Fernandao, şöyle devam etti:

"İyi başlayamadık. Ama maçı her saniyesinde çevirebileceğimizi biliyorduk. İkinci yarı soyunma odasından çıkarken bu düşünce ile sahaya çıktık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. O da bize turu getirdi. Biz çalışacağız. Her maçı ayrı ayrı ele almak lazım. Biz her maç elimizden geleni yaparsak final hiç de zor değil."

Tecrübeli futbolcu, hakkında çıkan transfer haberleri ile ilgili ne düşündüğünün sorulması üzerine ise "Hiçbir şey düşünmüyorum. Benim kafamda bunların hiçbiri yok. Benim kafamda sadece Bursaspor’da elimizden geldiğince en iyi yerde bitirmek var. Bursaspor’un başarısına katkı yapmak var. Bunun dışında kafamda hiçbir şey yok." diye cevap verdi.