Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında yarın Torku Konyaspor ile yapacağı maç için Konya’ya geldi.
Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında yarın deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe kafilesi özel uçakla Konya’ya geldi. Sarı-lacivertli kafileyi, Konya Havaalanı’nda bir grup taraftar meşale yakarak karşıladı. Konya Havalimanı’nda Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ı Konya Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Bülent Kaşdoğan karşıladı. Daha sonra havalimanından çıkan teknik direktör Vitor Pereira ve futbolculara taraftarlar çiçek verdi. Futbolculara sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, oyuncularla fotoğraf çektirdi. Ardından takım otobüsüne geçen Fenerbahçe kafilesi konaklayacakları otele hareket etti.
Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak mücadele için Fenerbahçe’nin 19 kişilik kamp kadrosunda şu oyuncular yer aldı:
“Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Bruno Alves, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Abdoulaye Ba, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk, Luis Nani ve Jose Fernandao.”