Fethiyespor kulübünün yapılan olağan kongresi sonrasında Fethiyespor’un yeni başkanı Okan Uysal oldu. Kongre sonrasında 6 dönemdir başkanlık görevini yürüten İsmail Öztürk dönemi de kapanmış oldu.
İkinci Lig’de mücadele veren Fethiyespor’da yönetim değişikliğine gidildi. Fethiye Turizm Otelcilik salonunda yapılan olağan kongre ile lacivert beyazlı takımın yeni başkanı Okan Uysal oldu. Yeniden aday olmayan ve 6 dönemdir takımın başkanlığını yürüten İsmail Öztürk koltuğunu Uysal’a bıraktı.
Tek aday olarak seçimlere katılan Uysal, oluşturulan yeni yönetimle birlikte kulübü en iyi yerlere getirmek için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyledi.
Kongrede aday olmayarak 6 dönemdir sürdürdüğü başkanlığını görevini bırakan İsmail Öztürk de, kimsenin bunu bir veda olarak görmemesi gerektiğini söyledi. Bundan sonraki süreçte de Fethiyespor için canla başla çalışacağını belirten Öztürk, Okan Uysal`a her zaman destek olacağını dile getirdi.
Okan Uysak başkanlığındaki yeni Fethiyespor yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: İsmail Türk, Ahmet Volkan Büber, Mehmet Özdemir, Selahattin Aydemir, Önder Abdurrahim Önder, Mete Atay, Mehmet Soydemir, Osman Otgöz, Ramazan Kaya, Orhan Işık.