Samsun'da faaliyet gösteren Feza Koleji, velileri kaynaştırmak amacıyla bu sene sekizincini düzenlediği "Babalar Masa Tenisi Turnuvası" çekişmeli geçti. Karşılaşmalarda çocuklar tezahüratlarıyla babalarına destek oldu.

Akademik çalışmalar, sosyal projeler, ve sanatsal çalışmaların yanı sıra velilere yönelik çalışmalarını aksatmayan Feza Koleji 8.Geleneksel Babalar Masa Tenisi Turnuvası'nda bir kez daha velileri bir araya getirdi. Katılımın yoğun olduğu program okulun spor salonunda gerçekleştirildi. Haftaiçi her gün çocuklarını bırakmak ya da almak için geldikleri okula bu kez kendilerini eğlendirmek ve stres atmak için geldiklerini söyleyen babalar, "Yoğun iş temposunun içinde böylece kendimize de vakit ayırarak güzel bir hafta sonu geçirmemize vesile olan Feza Kolejine teşekkür ediyoruz." dedi.
Çekişmeli geçen masa tenisi turnuvasında Mesut Kılıç birinci, Hasan Orhun ikinci, Feridun Canbulat ise üçüncü oldu. Öğrenciler kadar velilerin mutluluğunun da kendileri için önemli olduğunu kaydeden Okul Müdürü Tanju Yıldırım, "Her yıl düzenlediğimiz masa tenisi turnuvasına katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ediyorum. Velilerimize yönelik daha öncede; sıra gecesi, ana-baba okulu, aile kahvaltıları, eğitim seminerleri düzenlemiştik." diye konuştu.
Velilerden olumlu tepkiler aldığıklarını hatırlatan Yıldırım, bu etkinlikleri okul-veli ilişkisini güçlendirmesi amacıyla daha da çoğaltacaklarını ve daha değişik çalışmalar ortaya koymaya çalışacaklarını söyledi.