Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Avustralya'da Beşiktaşlılar ile buluştu. Başkan Fikret Orman, "Beşiktaşımız, üzerinde güneş batmayan bir kulüp olmuştur." dedi.

Avustralya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Güngör Yurtseven'in davetiyle bu ülkeye gelen Başkan Fikret Orman, düzenlenen gecede Beşiktaşlılar ile bir araya geldi. Avustralya Beşiktaşlılar Derneği ve Beşiktaş Melbourne Futbol Okulu'nun düzenlediği geceye Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak ile birlikte katılan Başkan Fikret Orman, "Burada bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Avustralya'daki faaliyetlerimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'nın inşaatının yoğun bir şekilde devam ettiğini hatırlatan Başkan Orman, "İngiliz İmparatorluğu için 'Üzerinde güneş batmayan ülke' sözü gibi, artık Beşiktaşımız da üzerinde güneş batmayan bir kulüp olmuştur." ifadelerini kullandı.

Başkan Orman, futbol ile basketbol takımlarının Avustralya ve Çin gibi ülkelere de gideceğini sözlerine ekledi.

Melbourne Beşiktaş Futbol Okulu'nun kuruluşunun 4. yıldönümü sebebiyle gerçekleştirilen gecede tüm konuklarla yakından ilgilenen Başkan Fikret Orman, davetliler ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve futbol okulunun şeref defterini imzaladı.

Avustralya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı ve Melbourne Futbol Okulu'nun sahibi Güngör Yurtseven, Başkan Fikret Orman ile Futbol Okulları Genel Koordinatörü Ufuk Pak'a teşekkür etti. Yurtseven, "Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun özverili çalışmaları bütün camiamızı çok mutlu ediyor. Ayrıca futbol okullarımızın dünyaya yayılmasını sağlayan Ufuk Pak ve ekibinin büyük gayretlerini de takdir ediyoruz." diye konuştu.