Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, derbi maçta uygulanacak primle alakalı, Bu dakikadan sonra herkes şampiyonluk istiyor yani bunun primsel ve parasal karşılığı yoktur dedi.
Vodafone Arena’da açılan moda merkezinde bugün gerçekleşen defilenin ardından siyah-beyazlı kulübün Başkanı Fikret Orman, hafta sonu Galatasaray ile oynanacak kritik derbi ile alakalı soruları yanıtladı.
Başkan Orman, Galatasaray ile oynanacak derbi hakkında, “Bundan sonrasında ne söyleyecekse oyuncularımız söyleyecek. Beşiktaş takımı şampiyonluk istiyor. Onun için de kazanması lazım. Ancak Galatasaray derbisi çok önemli bir derbi. Her bir derbinin kendine özgü bir havası vardır. Sakatlıkların olmadığı güzel bir maç olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile çekiştiklerinin hatırlatılması üzerine Fikret Orman, “Herkes istiyor… Biz istiyoruz, onlar istiyor. Biz yakın olduğumuzu düşünüyoruz. Allah yolumuzu daha yakın yapsın ve kupamızı kaldıralım inşallah” diye konuştu.
Derbi maçta takıma ne kadar prim verileceği ile alakalı gelen bir soru üzerine Orman, “Beşiktaş takımının öyle bir şeye ihtiyacı yoktur. Beşiktaş takımının oyuncuları zaten yüksek ücretlerle oynuyorlar. O gelirlerle oynamaya devam ediyorlar. O yüzden bu dakikadan sonra herkes şampiyonluk istiyor yani ve bunun primsel ve parasal karşılığı yoktur” açıklamalarında bulundu.