Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, masabaşı yapılan haberlere kızdı ve basın mensuplarına serzenişte bulundu.

Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Göksel Gümüşdağ ile iyi bir dönem geçirdiğini belirterek, "İyi işler yaptı. Bir spor adamı olarak Spor Lig A.Ş. projesini destekliyorum. Bizde destek verdik ama buna liderlik yaptı. Bir dönem daha buna liderlik yapması ve eksikliklerin giderilmesi için önemliydi. Hayırlı olsun. Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören de tekrar seçildi ve bir teşekkür konuşması yaptı." dedi.

Başkan Orman transfer çalışmaları hakkında ise "Önemli olan takım olmak. Beşiktaş’ta genel bir futbol kalitesi ve bir takım iskeleti vardır. O iskelet üzerinde gerekli transferleri ve hedeflediğimiz noktaları sezon başında açıklamıştık ve oralara transfer yapmıştık. Bir iki oyuncumuzda bir sakatlık konusu var. Veli birkaç hafta içerisinde takıma dönmesi söz konusu. Daha takımımız dün döndü. Teknik heyet ile bir konuşma yapmadım. Ona göre ne yapacağımıza karar vereceğiz. Beşiktaş’ta transfer çalışmaları şimdi, sezon sonu ve bir daha ki sezon için şimdiden başlamış durumda. Gerekliyse yapacağız." şeklinde konuştu.

"İŞİNİZİ YAPIN AMA YALAN HABER YAPMAYIN AYIP"

Basın mensuplarının 'Transfer çalışmaları hakkında UEFA Fair-play uygulandığı ve bu konuda UEFA’ya danışacağız yönünde haber çıktı' demesi üzerine Orman, "Hakikaten bu masa başı haberlere gülüyorum. Cevap vermeyeyim diyorum. O kadar çok masa başı haber üretiliyor ki. Biz gideceğiz de UEFA’ya soracakmışız da O da bize böyle diyecekmiş. Böyle bir saçma sapan bir haber olabilir mi?. Beşiktaş Kulübünün bir bütçesi var. Bütçe içerisinde yönetilecek. Bu bütçesinin dışarısına çıkarsanız. Demek ki anlaşmanın dışına çıkarsınız. Arkadaşlar özellikle bu sosyal medya ile beraber devamlı söylüyorum. Haberi yapanlar haber yapacaklar. Gizli bir haberimiz olsa da ortaya çıkarıp yapacaklar. Bu sizlerin işi. Fakat yalan, masa başı haberi yapmayın. Her seferinde çıkıyoruz bunlara cevap veriyoruz. Bir kulüp başkanı bir kulüp yöneticisi her dakika bir açıklama yapmak zorunda bırakmayın ayıp. Artık sıkıldık bu işlerden palavradan başka bir şey değil." serzenişinde bulundu.

Gökhan İnler ve Ozan Tufan ile basında çıkan haberlerle ilgili sorusuna ise Orman, "İsimler her zaman geçer." şeklinde cevap verdi.