Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sahada adalet isteyen ve oyunun, oyuncular tarafından belirlenen bir lig olmasını istediklerini söyledi.

Kadın Basketbol Takımı'nın Odeabank ile yaptığı anlaşma töreninin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman, bir gazetecinin Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hakem Bülent Yıldırım'ı telefonla aramasını sorması üzerine bu konuda fazla yorum yapmak istemediklerini söyledi.

Yapılan fiilin yorumunu kendilerinin yapmasının doğru olmadığını ve buna Futbol Federasyonu yönetim kurulunun karar vermesi gerektiğini belirten Orman, "Bu federasyonu ilgilendiren bir konu. Sayın Hacısmanoğlu’nun yaptığı hareketi bizim yorumlamamız olmaz. Tahmin ediyorum TFF bununla alakalı bir karar verecektir. Bizim çizgimiz bellidir. Biz sahada adalet isteyen, kimseye farklılıklar yapılmadan, oyunun sonucu oyuncular tarafından belirlenen bir lig istiyoruz. İbrahim bey ve federasyonun yapacağı hareket kurallar çerçevesinde ne ise odur. Başka bir şey söylemeye gerek duymuyorum." diye konuştu.

"LİDER OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ, AMA BU GÜNLÜK BİR OLAYDIR"

Fikret Orman son olarak futbol takımının ligdeki durumu hakkında da görüşlerini bildirdi. Önemli olanın ligin sonunda lider olmak olduğunu da belirten Başkan Fikret Orman, "Beşiktaş’ın 44 puanı var. Ortada bir 45 puan daha alınabilecek bir durum var. Derbi maçlarımız var. Dolayısıyla bu derenin altından daha çok sular akar. Lider olmaktan dolayı mutluyuz ama bu günlük bir olaydır. Önemli olan ligin sonunda lider olmaktır." ifadeleriyle sözlerini tamamladı.