Uefa Ön Eleme 3. Tur Karşılaşmasında "FK Rabotnicki- Trabzonspor" karşı karşıya gelecek. İstifalarla sarsılan Trabzonspor zorlu mücadelede deplasmanda FK Rabotnicki karşısına çıkacak. Peki Uefa Ön Eleme 3. Tur Karşılaşması FK Rabotnicki - Trabzonspor maçı canlı olarak hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? FK Rabotnicki - Trabzonspor maçını canlı izlemek için haberimizi takip ediniz...


UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam deplasmanda Makedonya'nın Rabotnicki takımı ile karşılaşacak Trabzonspor, Avrupa kupalarındaki 124. maçına çıkacak. Bordo-mavililer, geride kalan 123 maçta 48 galibiyet ve 31 beraberlik  aldı, 44 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Avrupa arenasında rakip fileleri 161 kez havalandıran Karadeniz ekibi,  kalesinde de 164 gol gördü.



Trabzonspor, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa  serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 28, 2009-2010  sezonundan itibaren UEFA Avrupa Ligi adıyla düzenlenmeye başlanan eski adıyla  UEFA Kupası'nda 75, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12  ve UEFA Intertoto  Kupası'nda 8 maç oynadı.

TRABZONSPOR KADROSU: