Transfer dedikodularından kurtulamayan Antalyaspor için bir iddia da Fransa'dan geldi. Fransız basınına göre Hatem Ben Arfa, Antalyaspor'un 6 milyon Euro'luk teklifini reddettiği ifade edildi.

Fransız basınında çıkan haberlere göre Antalyaspor, 28 yaşındaki oyuncu Hatem Ben Arfa'ya ciddi bir teklifte bulundu. Kırmızı beyazlıların, Fransız futbolcu için 2 yıllığına 6 milyon Euro teklif ettiği belirtilen haberde, başarılı oyuncunun teklifi reddettiği vurgulandı. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında İngiltere'nin Hull City ve Fransa'nın Nice takımlarının formasını giyen sağ kanat oyuncusu, Şubat ayından bu yana boşta bulunuyor. FIFA'nın, 'Bir futbolcu, bir sezonda 2'den fazla kulüpte forma giyemez' kuralına takılan Fransız oyuncunun, yeni sezonda formasını giyeceği kulübü, hedeflerine göre belirlemek istediği belirtildi.

BEN ARFA KİMDİR?

Futbola Olympique Lyon'da başladı. Lyon'da 64 maça çıkıp 8 gol kaydeden Ben Arfa, 2008-2009 sezonu başında 12 milyon Euro karşılığında Olympique Marseille'ya transfer oldu. Ajax'ta 1 yıllık kiralık oynadıktan sonra, Newcastle United'a 1 yıllık kiralık olarak transfer olan Arfa, bir karşılaşmada bacağını kırdıktan sonra uzun süre sahalardan ayrı kaldı.

VALDES'İN HEDEFİNDE REAL MADRİD VE VALENCİA VAR

Victor Valdes'in, Manchester United'de kalmak istediğini açıklamasıyla üzülen Antalyaspor taraftarı, İspanyol oyuncunun İngiliz takımının kamp kadrosuna alınmamasıyla umutlanmıştı. Ancak dün akşam yaşanan gelişmeler, kırmızı beyazlı camiayı üzdü. Deneyimli kalecinin Real Madrid ve Valencia'yla görüşmelere başladığı öğrenildi.

Antalyaspor'da kaleci belirsizliği devam ediyor. Kaleyi güçlü bir isme emanet etmek isteyen Antalyaspor yönetimi, Victor Valdes'ten gelen haberle umutsuzluğa kapıldı. İspanyol kalecinin menajerinin, Antalyaspor'la ilgili olumsuz açıklamalarının ardından umutsuzluğa kapılan kırmızı beyazlılar, deneyimli eldivenin kamp kadrosuna alınmamasıyla yeniden harekete geçmişti. Ancak dün akşam saatlerinde yaşananlar, Antalyaspor'un elini bir kez daha zora soktu. 33 yaşındaki file bekçisinin Real Madrid'e teklif edildiği haberleri, kırmızı beyazlı camianın moralini bozdu.

İspanyol bir gazetede yer alan habere göre Real Madrid Başkanı Florentino Perez ile iyi ilişkileri bulunan Valdes'in menajeri, Antalyaspor'un da ilgilendiği tecrübeli file bekçisinin La Liga'ya dönmesi için girişimde bulunuyor.

"İKİ OYUNCU DAHA ALACAĞIZ"

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, Victor Valdes transferinin henüz netlik kazanmadığını söylerken bu oyuncunun olmaması durumunda ise rotayı başka tecrübeli kalecilere çevireceklerini söyledi.

Basın sözcüsü Ceylan, kırmızı beyazlı takımın bir kaleci ile birlikte bir de defans oyuncusu arayışında olduğunu, bu transferlerin de kısa süre içerisinde tamamlanıp Antalyaspor’un ikinci etap kamp yapacağı Afyonkarahisar’daki idmanlara yetişeceğini aktardı.