UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşılaşan Fenerbahçe'de Hollandalı futbolcu Robin Van Persie, sakatlığından dolayı kadroda yer almadı. Shakhtar Donetsk'te teknik direktör Mircea Lucescu ise doping testleri pozitif çıkan Brezilyalı futbolcusu Fred'i ilk 11'de oynattı.

Teknik direktör Vitor Pereira, geçen hafta oynanan ve 0-0 sona eren rövanş mücadelesinin kadrosunda iki değişiklikle sahaya çıktı. Genç teknik adam, Mehmet Topal'ın yerine Meireles'i görevlendirirken, cezasını tamamlayan Şener Özbayraklı'yı Hasan Ali Kaldırım'ın yerine sahaya sürdü.

ŞENER, İLK RESMİ MAÇINA ÇIKIYOR

Bu arada Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Şener Özbayraklı, sarı lacivertli forma altında ilk resmi mücadelesine çıktı. Gökhan Gönül'ün sakatlığında sağ bekte Hasan Ali Kaldırım, sağ bek oynamıştı.

Shakhtar Donetsk'te ise Lucescu, Ukrayna Ligi'nde Brezilya Milli Takımı'nda dopingli çıkan Fred'i son iki maçta 18 kişilik kadroya almamıştı. Tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıktığı ilk 11'i bozmayarak Fred'i yine sahaya sürdü.

BAŞKAN AZİZ YILDIRIM VE YÖNETİCİLER TRİBÜNDE

Bu arada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler de karşılaşmayı kendilerine ayrılan bölümde karşılaşmayı takip etti. Öte yandan sarı lacivertli taraftarlar da karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi. Sarı lacivertliler, kendilerine ayrılan bölümlerin dışında Shakhtarlı seyircilerin arasında da takımlarına destek oldu.