Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in futbolun paydaşlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu ve projelerini paylaştığı Futbol Buluşmaları'nın ikincisi bugün İzmir'de başladı.

İlki Adana'da gerçekleştirilen organizasyonun İzmir etabına; İzmir, Aydın ve Manisa'da bulunan profesyonel kulüplerin başkanları ile futbol şube sorumluları, gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ile antrenörleri, yine bu illerin ASKF ve TÜFAD başkanları, BESYO müdürleri, Gençlik ve Spor İl Müdürleri, Milli Eğitim İl Müdürleri, MHK Bölge Sorumlusu ve belediyelerin spor teşkilatı sorumluları katıldı.

Futbol Buluşmalarının Ege'deki ilk toplantısı bugün Fatih Terim, İzmir, Aydın ve Manisa'daki profesyonel kulüplerin gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ve antrenörlerinin katılımıyla gerçekleştiriliyor.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in daha önce 6 Nisan 2015 Pazartesi günü yapılacağı duyurulan, İzmir, Aydın ve Manisa'da bulunan profesyonel kulüplerin başkanları ve futbol şube sorumluları ile bir araya geleceği toplantı da bugün saat 12.30'da başladı.

FATİH TERİM’DEN ÖZKAN'A U12 İZMİR CUP TEBRİĞİ

Bu arada Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Futbol Buluşmaları'nın ikincisi için geldiği İzmir'de, U12 İzmir Cup organizasyonu için Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ı tebrik etti.

'Dünyanın farklı ülkelerinden 48 takımı bir araya getirip turnuva yapmak kolay değil' vurgusu yapan Terim, "Altınordu, önemli bir işi başardı. Böyle bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirmek gerçekten hiç kolay değil. Altınordu Başkanı'nı başarılı organizasyonu için tebrik ederim." dedi.

Terim, başkanlar zirvesinden önce bir araya geldiği Özkan'ı özel olarak da tebrik etti.

İlki Adana'da gerçekleştirilen Terim'in zirvesine İzmir, Aydın ve Manisa'da bulunan profesyonel kulüplerin başkanları ile futbol şube sorumluları, gençlik geliştirme programı teknik sorumluları ile antrenörleri, yine bu illerin ASKF ve TÜFAD başkanları, BESYO müdürleri, Gençlik ve Spor İl Müdürleri, Milli Eğitim İl Müdürleri, MHK Bölge Sorumlusu ve belediyelerin spor teşkilatı sorumluları katıldı.

İzmir'de yaklaşık 150 kişilik bir grupla 3 saatlik toplantı yaptıklarını kaydeden Terim, "Futbol ailesinin üyelerini dinlemek çok önemli. Herkesin sorunlarını ve isteklerini öğreniyor, çalışma ortamları hakkında bilgiler alıyorum. Bunlar bizim için önemli yol göstericiler, yol haritamızı belirleyen ip uçları. Edindiğimiz her bilgiyi tek havuzda toplayıp deşifre edeceğiz. Her şeyin sonunda doğru bir teşhisle Türk futbolunun net fotoğrafını çekeceğiz." dedi.

İzmir'deki Futbol Buluşmaları'nın saat 15.00'te başlayan son oturumuna futbolun paydaşları, bürokratlar, BESYO müdürleri, belediye sorumluları ve MHK Bölge Sorumlusu katılacak.

Öte yandan İzmir Bölge Müdürlüğü'ne bağlı diğer illerde yer alan profesyonel kulüplerin temsilcileri ile illerdeki futbolun paydaşları, spor bürokratları, BESYO müdürleri ve belediyelerin spor teşkilatı sorumluları 27-28 Nisan'da Antalya'da yapılacak Futbol Buluşmaları toplantılarına davet edilecek.