Fanatik gazetesi yazarı Mehmet Demirkol, NTVSpor'da yayınlanan Spor Servisi programında Galatasaray ve Zlatan Ibrahimovic transfer iddialarına bomba bir yorumla katıldı. Galatasaray'ın İsveçli gol makinesi Zlatan Ibrahimovic'e transfer teklifinde bulunduğunu çok kesin kaynaklardan duyduğunu belirten Mehmet Demirkol, 2 dünya yıldızının da yolda olduğunu itiraf etti.

Galatasaray'da Ibrahimovic konuşmalarının kongre öncesinde başladığını belirten Demirkol, Sarı-kırmızılı takımın Podolski ve Nani ayarında iki çok önemli futbolcuyla daha transfer aşamasına geldiğini açıkladı.

"GALATASARAY BÖYLE Mİ GENÇLEŞECEK?"

Galatasaray yönetiminin takımı gençleştirmek istediklerini ifade etmesine rağmen yaptıkları transferlerle çeliştiğini belirten Demirkol, Bilal Kısa'nın çok iyi bir oyuncu olduğunu ancak genç bir futbolcu olmadığını açıkladı.

"MEDEL'İ MELO'YA TERCİH EDERİM"

Medel çok iyi bir transfer olur. Ben kalite olarak Melo'ya tercih edebilirim. Ama Dursun Özbek yaptıklarıyla oyuncuların değerini düşürdü. Medel gelse, Galatasraray taraftarı memnun olmayacak duruma geldi.