Beşiktaş’ın eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Sinan Engin’in vefat eden babası emekli polis memuru Ali Engin (93) bir süredir yaşadığı rahatsızlığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Merhum Engin’in cenazesi Yalova Merkez Cami’nde kılınan ikindi namazına müteakip toprağa verildi. Cenazeye Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün yöneticilerinin katılmaması dikkat çekti. Engin'i yorumculuk yaptığı televizyonun yöneticileri ve basındaki bazı arkadaşları bu acı gününde yalnız bırakmadı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü eski sporcusu, profesyonel yöneticisi ve spor yorumcusu Sinan Engin’in babası Ali Engin için Yalova Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze namazına CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, FIFA Kokartlı Hakem Halis Özkahya ve çok sayıda kişi katıldı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in yanı sıra spor ve iş dünyasından çok sayıda isim cenazeye çelenk gönderdi. Taziyeleri kabul eden Sinan Engin’in gözyaşlarını güçlükle tuttuğu gözlendi. Sinan Engin'in yorucluk yaptığı özel televizyon kanalının Spor Müdürü Ertem Şener ve Habertürk TV'nin spor Müdürü Fait Çetiner de cenazeye katılarak Engin’i acılı gününde yalnız bırakmadı.

İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından merhum Ali Engin’in naaşı Yalova'daki aile kabristanında toprağa verildi.