Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Tolga Özkalfa, Serkan Ok, Volkan Narinç
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Chedjou, Hakan Balta, Alex Telles, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Bruma, Wesley Sneijder, Yasin Öztekin, Umut Bulut
Kardemir Karabükspor: Abdulaziz Demircan, Erdem Özgenç, Larrys Mabiala, Tanju Kayhan, Abdou Traore, Musa Çağıran, Yiğit İncedemir, Hakan Özmert, Ahmet İlhan Özek, Furkan Özçal, Fatih Candan
Gol: Dk. 26 Yasin Öztekin (Galatasaray)
Sarı kart: Dk. 40 Erdem Özgenç (Kardemir Karabükspor)

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 26. haftasında Galatasaray ile Kardemir Karabükspor arasındaki maçın ilk yarısı sarı-kırmızılı takımın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

2. dakikada Galatasaray önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Bu dakikada Sneijder'in savunmanın arkasına attığı topa hareketlenen Umut Bulut, topu ayağından kaçırınca takımını mutlak bir golden etti.

26. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Sabri'nin savunmanın arkasına attığı topta kalesini terkeden kaleci Abdülaziz kafayla uzaklaştırmaya çalıştı. Kısa düşen topu önünde bulan Yasin Öztekin, kalenin boş olduğunu görünce aşırtma bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

28. dakikada Galatasaray etkili geldi. Bu dakikada Bruma'nın pasında topla buluşan Sneijder'in sert şutunu kaleci Abdülaziz güçlükle çıkardı.

45. dakikada konuk ekip etkili geldi. Bu dakikada Erdem Özgenç'in cezasahası dışından kullandığı serbest atışta kaleci Muslera, kaleye giden topu son anda kornere çeldi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.