Galatasaray Kulübü, Çelik Motor bünyesinde faaliyet gösteren otomobil kiralama markası Garenta ile forma sırt sponsorluğu anlaşması imzaladı. 3 yıllık yapılan anlaşma kapsamında Sarı-kırmızılılar, Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Garenta logolu formaları giyecek. Ayrıca, Garenta tarafından kulübe araç desteği de verilecek.

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Muhasip Üyesi Tayfun Demir ve Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak katıldı.

Törende konuşan Galatasaray Spor Kulübü Muhasip Üyesi Tayfun Demir, "Bugün burada, öncü ve uluslararası kimliğiyle bir dünya markası olan ilklerin ve enlerin takımı Galatasaray Spor Kulübü ile kendi sektöründe yenilikçi ve girişimci bir marka olan Çelik Motor’un gerçekleştirdiği önemli bir işbirliği için toplanmış bulunuyoruz. Bugünden itibaren 2017-2018 sezonu sonuna kadar Türkiye Kupası ve Süper Lig maçlarında sırtımızda Çelik Motor’un markası olan Garenta logolu formalarla mücadele edeceğiz. Anlaşmanın şartlarını KAP’ta açıklayacağız. Çelik Motor gibi güçlü markalarla gerçekleştireceğimiz tüm iş ortaklıkları kulübümüzün gerek saha içi gerekse saha dışında büyümesi ve başarılı olmasına yardımcı olacaktır. Bu bağlamda, Çelik Motor yönetimine bir kez daha Galatasaray ailesine hoş geldiniz demek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Tayfun Demir, anlaşmanın 3 yıllık getirisinin bugünkü kurla yaklaşık 15 milyon 200 bin TL olacağını beirtti.

Çelik Motor Genel Müdürü Bora Koçak ise yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı: "Galatasaray Spor Kulübü ile önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza atıyoruz. Galatasaray’a, günlük araç kiralama pazarının önemli oyuncularından biri olan Garenta markamızla destek vereceğiz. Çelik Motor’un en genç markası olarak günlük araç kiralama pazarına hızlı bir giriş yapan ve kısa sürede pazarın önemli oyuncularından biri olan Garenta’yı uluslararası bir oyuncu haline getirme stratejimize paralel olarak hem ulusal hem de uluslararası alanda büyük başarılar kazanmış Galatasaray ile birlikte markamızı duyurmak, tanıtmak ve bilinirliğimizi artırmak için bu şekilde bir işbirliğine gittik. Galatasaray Yönetimine bu işbirliği için teşekkür ediyorum. Çelik Motor olarak Türk sporuna destek vermeye önümüzdeki dönemlerde de farklı işbirlikleriyle devam edeceğiz."

Karşılıklı atılan imzaların ardından Tayfun Demir, Bora Koçak'a Galatasaray forması hediye etti. Tören, fotoğraf çekiminin ardından son buldu.