Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk etti.

17 DAKİKADA 2-0 YAPTI

Karşılaşmaya daha iyi başlayan taraf konuk ekip Akhisar Belediyespor olsa da golü bulan ekip Galatasaray oldu. 13. dakikada Sneijder'in kullandığı kornerden gelen topa iyi yükselen Drogba sarı-kırmızılı takımı 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından oyunun kontrolünü de eline alan ev sahibi ekip 17. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Ceza sahası içinde topla buluşan yeni transfer Alex Telles yaptığı güzel vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi.

Akhisar Belediyespor 2 farklı yenik duruma düşmesine rağmen kalan dakikalarda daha fazla pozisyona giren taraftı. Özellikle Niasse, Mehmet Akyüz ve Sertan'la etkili olan konuk ekip aradığı golü bir türlü bulamadı. 

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 2-0 sona erdi.

ASLAN İKİNCİ YARI GOL OLDU YAĞDI


Karşılaşmanın ikinci yarısında kelimenin tam anlamıyla fırtına gibi bir Galatasaray vardı. 48. dakikada sahneye çıkan Drogba kendisinin 2 takımının 3. golünü kaydetti. 3. golün ardından 54. dakikada yine sahneye çıkan Drogba müsait pozisyonda olmasına rağmen topu Burak Yılmaz'a aktarınca golcü futbolcuya sadece dokunmak kaldı, 4-0.

4-0'ın ardından kontra atakta hızlı çıkan Akhisar Belediyespor Mehmet Akyüz'ün golüyle farkı 3'e indirdi. Bu golün sadece 6 dakika sonrasında sahneye bir kez daha çıkan Burak Yılmaz kendisinin 2 takımının 5. golünü attı.

5. golün ardından hızını kesmeyen Aslan, Hollandalı yıldızı Senijder'in golüyle 72. dakikada skoru 6-1 yaptı. Bu gol karşılaşmadaki son gol olunca Galatasaray Akhisar Belediyespor'u 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.