Galatasaray Kulübü'nün yeni başkanı Dursun Özbek oldu. Sarı kırmızılı kulübün 36. başkanı olarak koltuğa oturacak olan Özbek'in listesindeki isimler de tüm kurullarıyla belli oldu.

Galatasaray Kulübü'nün başkanlık seçiminde oy sayma işlemi sona erdi. Saat 15.00'e kadar üyeler oy verdikten sonra sandıkların sayımına geçildi. Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu'na toplanan 15 sandık, yaklaşık 4 saatlik bir zaman dilimi içinde sayıldı. Başkan adaylarından Dursun Özbek tüm sandıklarda açık ara önde giderek 11. sandıktan sonra da başkanlığını garantiledi. Özbek, en yakın rakibi Turgay Kıran'a 2266, Prof. Dr. Ahmet Özdoğan'a da 2358 oy fark attı.

Sayımı tamamlanan 15 sandık sonunda Dursun Özbek aldığı 2800 oyla Galatasaray Kulübü'nün 36. başkanı seçildi. Diğer adaylardan Turgay Kıran 534, Ahmet Özdoğan ise 442 oy aldı.

DURSUN ÖZBEK'İN YÖNETİM LİSTESİ

Sarı kırmızılı kulübün 36. başkanı olan Dursun Özbek'in yönetim kurulu asli üyeleri, Cengiz Özyalçın, A. Nasuhi Sezgin, Eşref Alaçayır, Cüneyt Tanman, Can Topsakal, Fatih İşbecer, Tayfun Demir, İsmail Sarıkaya, Ural Aküzüm ve Tarık Taşar'dan oluşurken, yönetim kurulu yedek üyeleri ve diğer kurullar ise şöyle:

Yedek üyeler: Alper Narman, Murat Atay, Ali Yüce, Burçin Aslan, Selim Arda Üçer.

Denetim kurulu asli üye: Cengiz Ergani, Ahmet Cebeci, Cevat Genç.

Denetim kurulu yedek üye: Metin Sinan Aslan, Tolga Erem, Kerem Selahattin Ergün.

Disiplin kurulu asli üye: Oğuz Evrenos, Okan Tekinşen, Cemal Burnaz, Alparslan Karagülle, Oral Yılmaz, Celal Emon, Can Baydarol.

Disiplin kurulu yedek üye: Mustafa Tanrıyar, Derya Göbelek, Esat Erdem, Hakan Ünasaler, Vedat Gürer.

Sicil kurulu asli üye: Serdar Eder, Çetin Öztürk, Hayri Gürkan Eliçin, Mesut Karaarslan, Ali Tüzmen, A. Esat Tansev, Özcan Karamahmutoğlu.

Sicil kurulu yedek üye: Nihal Özfırat, Ömer Faruk Dak, Hakan Melek.