Galatasaray Bursaspor maçı ATV canlı yayın izle. Galatasaray Bursaspor maçı atv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. ATV Tıkla canlı izle. Galatasaray Bursaspor maçı ile futbol hasreti sona eriyor. Süper Kupa maçında Galatasaray Bursaspor ile karşı karşıya geliyor. Sezona moralli başlamak isteyen iki ekipte kupayı alıp taraftarlarını sevindirmek amacında. Peki Galatasaray Bursaspor maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta ekranlara gelecek?TFF Süper Kupa maçında geçen yılı çifte kupayla kapatan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Bursaspor karşı karşıya gelecek.

ATV CANLI YAYIN GALATASARAY BURSA MAÇI İZLE 


Yeni sezon öncesi Süper Kupa heyecanı bu akşam yaşanacak. TFF Süper Kupa adıyla bu yıl 9. kez düzenlenen organizasyonda geçen sezonu çifte kupayla kapatan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Bursaspor karşı karşıya gelecek. Ankara'daki Osmanlı Stadı'nda oynanacak mücadele, saat 20.45'te başlayacak. Müsabakayı FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. 

Galatasaray Bursaspor maçı bu akşam saat 20:45'te ekranlara gelecek. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği mücadele ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanacak TFF Süper Kupa 2015 öncesi, Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ile iki takımın kaptanları Selçuk İnan ve Ozan İpek'in katıldığı ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Ertuğrul Sağlam, Hamza Hamzaoğlu'nun kendisini arayarak Ozan Tufan'ı istediğini, kendisinin ise oyuncunun önemini vurgulayarak olumsuz yanıt verdiğini söyledi.

SAĞLAM: "İNŞALLAH İZLEYENLER KEYİF ALIR"

Sağlam ise maç ile ilgili, "Yarın Bursaspor açısından çok önemli bir gün. Kupayı almayı çok istiyoruz ama kupayı almak için da sahada kupayı hak etmek lazım. Futbola bir bakış açımız var. Sezona başlarken oyuncularıma şunu söyledim, Biz performans olarak güzel şeyler yapmak istiyoruz ama bu işi yaparken düzgün, centilmence yapalım. Şu anda Türk futbolunun ihtiyacı olan dostluğu gösterelim.' Hamza hocanın da bakış açısını çok iyi biliyorum. Sahada kupayı almak için üst düzey mücadele vereceğiz. Türk futbolunda yeni sezonun başlayacağı günlerde, iyi bir maç oynamak istiyoruz. İnşallah izleyenler keyif alır, güzel bir maç olur." açıklamasını yaptı.

"HAMZA HOCA OZAN TUFAN İÇİN BENİ ARADI..."

"Transferin gündemindeki oyuncular ve o oyuncuları isteyen kulüpler kadar gücünüz yoksa oyuncuları zihinsel anlamda motive etmek kolay olmuyor. Bu konuda Hamza hocaya teşekkür ediyorum. Bir oyuncuyu istiyorsanız önce kulübünü ararsınız. Ancak bizde kulüpler önce oyuncuyu arıyor. Oyuncunun aklı karışıyor ve ondan sonra bazı şeyleri toparlayamıyorsunuz. Hamza Hoca bir oyuncu için beni aradı, bir oyuncuyu istiyoruz diyerek. Ben de kendisini aradım bir gün sonra ve oyuncunun bizim için değerli olduğunu söyledim ve konu kapandı. Bu işin yolu yordamı belli.  Bu konularda sıkıntı yaşadık, bazı oyuncularımızın halen devam eden sıkıntıları var. Bir oyuncumuz ayrılmak istediğini söyledi. Dolayısıyla sıkıntı yaşıyoruz. Türk futbolunda sıkıntı devam ediyor. Oyuncu kaybediyor, oyuncunun kulübü, yeni kulübü kaybediyor. Biraz daha bu işi düzgün yapmak lazım. Hamza hoca Ozan Tufan'ı istedi"

SÜPER KUPA'DA İLK KEZ KARŞILAŞACAKLAR
Galatasaray ile Bursaspor, TFF Süper Kupa'da ilk kez karşı karşıya gelecek.
Organizasyonun Cumhurbaşkanlığı Kupası adıyla düzenlendiği yıllardan bu yana 21 kez final oynayan Galatasaray, 13 defa mutlu sona ulaştı. Tarihinde 2 kez kupa için mücadele eden Bursaspor ise 2009-2010 sezonunda Trabzonspor'a, 1985-1986 sezonunda ise Beşiktaş'a yenilmekten kurtulamadı. Daha önce Cumhurbaşkanlığı Kupası adıyla düzenlenen organizasyonun tüm maçları Ankara'da oynanmış, 31 maçta 19 Mayıs Stadı, bir maçta da Cebeci İnönü Stadı ev sahipliğini üstlenmişti.

ATV CANLI İZLE - UYDU BİLGİLERİ

ATV 'nin SD ve HD yayınları yeni uydu değerlerini uydu alıcılarına aşağıdaki biçimde yükleyebilirsiniz; 
a. Ana menüye girebilmek için ; uzaktan kumandanızda ' MENÜ ' veya ' SETUP ' yazan düğmeye basınız . 

b. Uydu alıcısı marka modeline göre ; ' KANAL ARAMA ' , ' MANUEL ARAMA ' , ' KANAL EKLEME ' , ' EL İLE ARAMA ' gibi menülerden hangisi beliriyor ise YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak ona gelip ' OK ' e basınız. 

c. Açılan pencerede yine uydu alıcısının marka modeline göre ; ' TP FREKANSI ' , ' ALIŞ FREKANSI ' , ' FREKANS ' , ' UYDU FREKANSI ' seçeneklerinden biri belirecektir , YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak ATV yeni frekansı olan ' 12053 ' değerini girin. 

d. Yine aynı pencerede ' SEMBOL ORANI ' yada ' SYMBOL RATE ' değeri olacaktır. YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip kumandada bulunan rakam tuşlarını kullanarak ' 27500 ' girin.. 

e. Yine aynı pencerede bulunan ve ' POLARIZASYON ' yada ' POL ' şeklinde bir yazı olacaktır. YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ - SOL ok tuşlarıyla ' H ' , ' HORIZONTAL ' yada ' YATAY ' olacak şekilde değiştirin. 

f. Yine aynı yerde bulunan ' FEC ' değerini değiştirmek için YUKARI - AŞAĞI tuşlarını kullanarak o seçeneğin üstüne gelip sonra SAĞ - SOL ok tuşlarıyla ' 5 / 6 ' seçilmelidir. Bazı uydu alıcılarında bu değerin girilebileceği bir alan bulunmamaktadır. Bu durumda bu değerin girilmesine gerek yoktur. 

g. Son olarak ' OK ' tuşuna basarak ATV yeni Uydu parametrelerini kaydetmiş olacaksınız. Aramayı tamamlayabilmek için Uydu Alıcısı marka modeline göre değişen ' ARAMA BAŞLAT ' yada ' TP ARA ' seçeneğinin üstüne gelerek arama işlemi başlatmanız gerekmektedir. 

h. Arama işlemi tamamlandıktan sonra Uydu Alıcısı yeni aranan kanalı kanal listesinin en sonuna kaydedecektir. 

ı. Bütün kanalları tarattırmak için ise Türksat Frekansları ile Networ Search ( Şebeke taraması ) yapılmalıdır. 

atv'nin frekans değerleri; 

Frekans    : 12053 Mhz 
Symbol Rate    : 27500 
FEC    : 5/6 
Pol    : Yatay ( Horizontal ) 

Türksat 4A Frekansları; 

Frekans    : 12380 Mhz 
Symbol Rate    : 27500 
FEC    : 3/4 
Pol    : Dikey ( Vertical ) 
Network Search    : Açık ( ON ) konumda olmalıdır.