Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen sarı-kırmızılıların antrenmanı ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapılırken, antrenmanın ana bölümünde ise sekize sekiz çift kale maç gerçekleştirildi. Antrenman orta ve sonuçlandırma çalışmasının ardından tamamlandı.
Antrenmanda Semih Kaya, takımla birlikte çalışmalara katılırken, Bilal Kısa kendisine hazırlanan özel program dahilinde takımdan ayrı kuvvete dayalı bir çalışma yaptı. Wesley Sneijder, takımdan ayrı dayanıklılığa ve kondisyona dayalı özel bir idman gerçekleştirdi. Aurelien Chedjou ise tedavisinin ardından kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı.
Galatasaray, Çaykur Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına yarın saat 11.00’de Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.