Galatasaray, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 4. Haftası'nda Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmana milli takımlardan dönen futbolcular da katıldı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda Hamza Hamzaoğlu tek tek futbolcular ile tokalaştı. Milli takımdan dönen Burak Yılmaz'a ise uzun süre sarıldı. Daha sonra futbolcular düz koşu ve ısınma hareketleri ile idmana devam etti. Bu dakikadan sonra antrenman basın mensuplarına kapatıldı.

Milli takımda bulunan Fernando Muslera'nın cuma akşamı İstanbul'a döneceği, Podolski'nin ise bu akşam takıma katılacağı kaydedildi.

Manchester City'den kiralanan Belçikalı defans oyuncusu Jason Denayer ise takımla birlikte ilk kez idmana çıktı.

GALATASARAY'DA SAĞLIK DURUMU

Sarı kırmızılı kulübün doktoru Yener İnce, antrenman devam ederken sakat futbolcular ile ilgili bilgi verdi.

Chedjou'nun salonda çalıştığını kaydeden İnce, "3 -4 hafta sürecek bir sakatlığı var. Onun da bir haftası geride kaldı. Tedavisi çok iyi gidiyor. Trabzonspor maçına hazır hale getirmeyi planlıyoruz. Son kararı tabi hoca verecek." dedi.

Hamit Altıntop'un sakatlığı için ise Yener İnce, "Menisküs yırtığı yaşadı, aynı diz ama farklı bir yerden kıkırdak sakatlığı yaşadı. Bambaşka bir sakatlık. Kıkırdak ameliyatı da çok başarılı geçti. Hemen dönemeyecek ama. Minimum 6 hafta beklemek zorundaydık, 2 hafta sonra testleri var. Zaman alacak. Şu an çok iyi durumda." bilgisini verdi.

Milli takımdan dönen Burak Yılmaz'ın ise hiçbir sakatlığı bulunmadığını kaydeden İnce, yeni transfer Grosskreutz'un da hazır olduğunu ve tüm sağlık testlerinden geçtiğini ifade etti.