İtalyan Inter ile her konuda anlaşmaya varan Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo hakkında resmi açıklamanın bir kaç gün içinde yapılması bekleniyor. Felipe Melo ve Galatasaray'ın yeni transferi Jose Rodriguez'in menajerliğini yapan Jose Baster'dan Sarı-kırmızılı yönetime bomba bir teklif geldi. İşte Galatasaray'da transferde yaşanan son dakika gelişmeleri...

İspanyol yıldız Jose Rodriguez'in bonservis bedeli olmadan Galatasaray'a transferini sağlayan Baster'ın, Felipe Melo'nun da Inter'e bonservis bedeli olmadan transferinin yolunu açtığı öğrenildi.
Galatasaray yönetimi, Rodriguez'i alırken sözleşmesine özel bir madde koydurdu. Buna göre, Rodriguez 4 yıl içinde Galatasaray'dan başka bir takıma transfer olursa Real Madrid bu transferden pay alacak. İspanyol kulübü yüzde 50 pay isterken, Galatasaray bu payı düşürmek için pazarlıklarını sürdürüyor.

Geçtiğimiz gün İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek olan 21 yaşındaki Rodriguez, resmi sözleşmeyi imzalayacak. İmzanın ardından ise Felipe Melo, Inter'e gidecek. (Haberturk)

JOSE RODRIGUEZ SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ!

Galatasaray'ın transferini sonlandırmak üzere olduğu İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in 20 yaşındaki yıldızı Jose Rodriguez İstanbul'da sağlık kontrolünden geçti.

Ulus'ta bulunan Liv Hospital'de sağlık kontrollerinden geçen İspanyol Jose Rodriguez'in görüşmelerinin neticesinde Galatasaray ile resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Bonservisi Real Madrid'de bulunan 20 yaşındaki orta saha oyuncusu geçen Deportivo La Coruna'da kiralık olarak forma giymişti.