Galatasaray, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 26. haftasında Kardemir Karabükspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesi sarı - kırmızılı futbolcu Tarık Çamdal'ın doğum günü kutlandı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde gerçekleştirilen idman öncesi Tarık Çamdal'ın doğum günü kutlandı. 24 yaşına giren genç oyuncuya yaş günü pastasını ise takım arkadaşları yedirirken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu da oyuncusunu tebrik etti.

Kutlama sonrasında geçilen antrenmana ise ısınma hareketleri ile başlayan sarı kırmızı oyuncular çalışmalarını yapılan çift kale maçla sona erdirdi. Sakatlığı geçen Semih Kaya ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Milli takımlarda bulunan Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Umut Bulut, Burak Yılmaz ve Hakan Balta, A2 Milli Takımı'ndaki Emre Çolak, Hollanda Milli Takımı kampında yer alan Wesley Sneijder, İsviçre Milli Takımı'na davet edilen Blerim Dzemaili, Kamerun Milli Takımı'na çağrılan Aurelien Chedjou, Uruguay Milli Takımı'ndaki kaleci Fernando Muslera ve Portekiz 21 Yaşaltı Milli Takımı'nda bulunan Bruma antrenmana katılmadı.

Antrenmanda U21 Takımı oyuncularından Emre Tosun, Enes Yılmaz, Yavuzhan Keleşoğlu, İsmail Sarı, Batuhan Ergün ve Kaan Baysal da yer aldı.

Sarı - kırmızılılar, 5 Nisan Pazar günü saat 16.00'da konuk edecekleri Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına yarın yapacakları antrenmanla devam edecekler.