Galatasaray Futbol Takımı, Avusturya’nın Windischgarsten kasabasında sürdürdüğü yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu sabah bir antrenman gerçekleştirdi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde devam eden antrenmanın ilk bölümünde performans antrenörü Serkan Salman yönetiminde çalışan sarı kırmızılı takım, daha sonra gruplar hâlinde yapılan 5’e 2 pas çalışmasına geçti. Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda çift kale maç gerçekleştirildi. Maç esnasında ise oyuncuların dondurmasına iddiaya gitmeleri büyük çekişmeye sahne oldu. Dondurmayı ise Hamit Altıntop'un ekibi kırmızı takım kazandı.

Sarı kırmızılıların dar alanda yaptığı çift kale maçta futbolcular dondurmasına iddiaya girdi. Maç öncesinde teknik direktör Hamzaoğlu, takımın tecrübeli isimleri Sabri Sarıoğlu ile Emre Çolak'a maçın dondurmasına oynanacağını söyledi. Bunun üzerine dünkü maçı kaybeden ve dondurma alan Hamit Altıntop, "Dün 150 euro verdim. Dikkatli oynayın" demesi gülüşmelere sebep oldu.

İlk bölümü çekişmeli geçen maçın ilerleyen bölümlerinde sarı takım karşılaşmaya ağırlığını koydu ve müsabakayı 22-14 kazandı. Maç sırasında Hamza Hamzaoğlu oyundan düşen kırmızı takımın oyuncularına, "Kabullenmek en sevmediğim şey. Kabullenmeyin. Sonuna kadar mücadele edin" diye uyarılarda bulundu.

Mücadeleyi kazanan sarı takımın oyuncuları büyük sevinç yaşadı ve galibiyet fotoğrafı çektirdi.

Antrenmanın, son bölümdeki soğuma hareketlerinin ardından ise antrenman tamamlandı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve ekibi, idman sonrasında oyunculara karşı plaj voleybolu oynadı.

Galatasaray Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına yarın sabah yerel saatle 10.00’da yapacağı antrenmanla çalışmalarına devam edecek.