Galatasaray, Süper Lig’de hafta arası Fenerbahçe ile oynanacak erteleme maçının hazırlıklarına bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.
Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçın hazırlıklarına start verdi. Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası’nda Teknik Direktör Jan Olde Riekerink yönetimindeki idmanda dün Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından gruplara ayrılarak beşe iki top kapma ve pas çalışmasıyla antrenmana başladı. antrenmanın daha sonraki bölümünde teknik bir pas çalışması gerçekleştirildi. Ana bölümde ise dar alanda savunma ve hücum çalışmalarının olduğu bir çift kale maç yapıldı.
Öte yandan Çaykur Rizespor ile oynanan maçta aldığı darbenin ardından çekilen MR sonrası komşuluğundaki tendondanlarında esneme tespit edilen Aurelien Chedjou’nun tedavisine başlandı.
Galatasaray, Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına yarın sabah saat 11.00’de gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.