2015-2016 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın akşam 21.15'te Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Karşılaşma ATV'den naklen ekrana gelecek. Galatasaray Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası final maçı saat kaçta hangi kanalda? Merak edilen karşılaşma hakkında tüm sorular ve detaylar burada...

2015-2016 Sezonu Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın akşam Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Antalya Stadyumu'nda saat 21.15'te başlayacak karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek. Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar'ın yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Çınar olacak. Karşılaşma ATV'den naklen ekrana gelecek.

Türkiye Kupası bugüne kadar 53 kez oynandı. Galatasaray 16 kupayla ilk sırayı aldı. Sarı-kırmızılı takımı 9 zaferle Beşiktaş izledi. Trabzonspor'un 8, Fenerbahçe'nin 6 Türkiye Kupası bulunuyor. 
Anadolu takımları da 2'şer kez Ankaragücü, Gençlerbirliği, Göztepe, Altay ve Kocaelispor'la, 1'er kez de Bursaspor, Eskişehirspor, Sakaryaspor ve Kayserispor'la kupanın sahibi oldu. 



Galatasaray ile Fenerbahçe bugüne kadar kupa finalinde dört kez karşı karşıya geldi ve hepsinden de Galatasaray üstün ayrıldı.  Sarı-kırmızılıların 12 golüne, sarı-lacivertliler 4 golle karşılık verebildi.Galatasaray, 21 kez final oynayıp 16 kez kazandığı Türkiye Kupası'nda bu sezon oynadıkları 11 maçtan 8 galibiyet, 3 beraberlikle ayrılarak finale geldi. Galatasaray, kupada attığı 24 gole karşılık kalesinde 10 gol gördü. Bugüne kadar çıktığı 14 finalde 6 kupa kaldıran Fenerbahçe, kupada oynadığı 11 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik alırken, 27 gol atıp 8 gol yedi.