Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 6. haftasında Galatasaray ile Gaziantepspor arasında oynanacak mücadelenin 11'leri belli oldu.

Türk Telekom Arena'da saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek. Ligde Gaziantepspor'u ağırlayacak olan sarı kırmızılılar, mücadeleden 3 puanla ayrılarak bu sezon sahasındaki ilk galibiyetini de almayı hedefliyor.

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan Galatasaray, ligin 5. haftasında deplasmanda 1-0 kazanılan Trabzonspor maçıyla moral buldu. Ligin ilk 5 haftasında aldığı 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle lider Fenerbahçe'nin 5 puan gerisinde 8. sırada bulunan sarı-kırmızılılar, Gaziantepspor karşılaşmasını kazanarak, üst sıralara tırmanmanın hesaplarını yapıyor.

Bu sezonki 2 galibiyetini Torku Konyaspor ve Trabzonspor deplasmanlarında elde eden Galatasaray, henüz sahasında 3 puan kazanamadı. Ligin 2. haftasında Türk Telekom Arena'da Osmanlıspor'a 2-1 yenilen Galatasaray, 4. haftada ise Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar, teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yapan rakibini yenerek, evindeki ilk galibiyetini de kazanmanın peşinde.

GALATASARAY'DA 3 EKSİK

Sarı kırmızılılarda Gaziantepspor maçı öncesinde 3 eksik oyuncu bulunuyor. Ligin 4. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçında kendisine sarılarak gitmesine engel olan Tita'ya tekme attığı için kırmızı kart gören ve PFDK'nın 2 maç ceza verdiği kaptan Seçuk İnan Gaziantepspor maçında forma giyemeyecek. Geçen haftaki Trabzonspor mücadelesinde de oynayamayan Selçuk, bu karşılaşmayla cezasını tamamlamış olacak.

Trabzonspor mücadelesinde sakatlanan ve sağ üst arka adalesinde 2. derece zorlanma ile kısmi yırtık tespit edilen Burak Yılmaz da müsabakada takımdaki yerini alamayacak. Özel bir tedavi programı için Almanya'da bulunan Burak'ın yanı sıra uzun süreli sakatlığı devam eden Hamit Altıntop da karşılaşmada forma giyemeyecek.

Sakatlığı düzelen ve hafta başında takımla çalışmalara başlayan Chedjou yedek soyunurken, Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid maçında kötü performans gösteren ve Trabzonspor maçında 18 kişilik kadroda yer almayan Emre Çolak'da Gaziantepspor maçında 18 kişilik kadroda yer aldı.

Takımlar maça şu onbirler ile çıkacak:

Stat: Türk Telekom
Hakemler: Alper Ulusoy, Serkan Ok, Adil Sinem
Galatasaray: Muslera, Denayer, Semih, Hakan Balta, Carole, Bilal Kısa, Rodriguez, Yasin Öztekin, Sneijder, Podolski, Umut Bulut
Gaziantepspor: Karcemarskas, Barış Yardımcı, Elyasa Süme, Vranjes, Mehmet Sedef, Erdem Şen, Abuda, Orkan Çınar, Chibuike, Larsson, Muhammet Demir