Süper Lig 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu'nun ikinci etap hazırlıklarını yapacak olan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı kamp için Avusturya'ya gitti.

Galatasaray Futbol Takımı, 2015-2016 sezonu hazırlıkları kapsamında bugün ikinci dönem yurt dışı çalışmaları için Avusturya’ya hareket etti. Ramazan Bayramı öncesinde 1. etap Avrupa kampını tamamlayarak yurda dönen ve üç gün izin yapan sarı kırmızılı oyuncular üç günlük iznin ardından bugün Florya’da bir araya geldi. Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı oyuncuları 13.50’de özel bir uçuşla Avusturya’nın güneyindeki Klagenfurt şehrine gitti.

Atatürk Havaalanı'nda Galatasaraylı oyunculara alanda bulunan yolcular ve sarı kırmızılı taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Galatasaray Futbol Takımı’nın uçuş kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:
Eray İşcan, Alperen Uysal, İsmail Çipe – Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Semih Kaya, Hakan Balta, Alex Telles, Aurelien Chedjou – Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Olcan Adın, Emre Çolak, Bilal Kısa, Yekta Kurtuluş, Yasin Öztekin – Burak Yılmaz, Umut Bulut, Sercan Yıldırım.

Bu arada sarı kırmızılı oyunculardan Koray Günter, Lionel Carole, Blerim Dzemaili, Sinan Gümüş, Jem Paul Karacan, Felipe Melo, Wesley Sneijder ve Lukas Podolski, kampa bugünden itibaren Avusturya’da dâhil olacak. Kaleci Cupa Amerika'da ülkesinin milli takımında forma giydiği için ilk çalışmalarda yer almayan kaleci Fernando Muslera ise 22 Temmuz’da Avusturya’ya gelerek çalışmalara katılacak.

Galatasaray, Avusturya’daki ikinci etap kamp çalışmaları kapsamında 22 Temmuz Çarşamba günü İspanya’nın Celta Vigo, 25 Temmuz Cumartesi günü İtalya’nın Udinese ve 28 Temmuz Salı günü ise Fransa’nın Nice takımı ile olmak üzere üç hazırlık maçı yapacak.

Türkiye’ye 31 Temmuz Cuma günü dönecek olan sarı kırmızılı ekip, İtalya Serie-A takımlarından İnter ile 2 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da karşılaşacak.