Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci maç haftasında Kazakistan temsilcisi Astana ile 30 Eylül Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı müsabakanın medya programı belli oldu. Sarı kırmızılı ekip yarın maçın oynanacağı Astana'ya gidecek.

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, evinde oynadığı ve 2-0 kaybettiği Atlecio Madrid maçının ardından konuk olacağı Kazakistan temsilcisi Astana maçı için yarın Astana'ya gidecek. Yarın (28 Eylül Pazartesi) saat 10.00’da özel bir uçuşla Kazakistan’a hareket edecek olan Galatasaray, aynı gün yerel saatle 20.30’da (TSİ 17.30) Astana Arena’da bir antrenman gerçekleştirecek.

Galatasaray, 29 Eylül Salı günü yapacağı son antrenmanla Astana maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Antrenman yerel saatle 17.45’te (TSİ 14.45) maçın oynanacağı Astana Arena'da gerçekleşecek. Antrenman öncesinde Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve bir oyuncu Saryaka Cyling Center'da saat 18.30’da (TSİ 15.30) bir basın toplantısı yapacak.

Bu arada Galatasaray'ı konuk edecek olan Astana'da teknik direktör Stanimir Stoilov ile birlikte bir oyuncu da basın toplantısı düzenleyecek. Ev sahibi ekip Galatasaray maçının son çalışmasını da maçın oynanacağı Astana Arena'da yapacak.