Galatasaray'ın Avusturya'daki ilk hazırlık maçında Çek rakibi Jihlava'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol birden atan genç yıldız Sinan Gümüş'ün babasından şok eden bir transfer açıklaması geldi. Galatasaray'ın genç yıldızı Sinan Gümüş'ün babası İrfan Gümüş yaptığı açıklamada, oğlunun Fenerbahçe'ye gitmesini istemediğini belirtti. İşte İrfan Gümüş'ün o flaş açıklamaları...

Geçen sezon U21 maçlarında adından söz ettiren 21 yaşındaki Sinan Gümüş, Galatasaray'ın gelecekteki yıldızlarından biri olacağını göstermişti. Kampta oğlu Sinan'ı ziyarete 500 km uzaktan gelen baba İrfan Gümüş de oğlunun geleceği ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Baba Gümüş yaptığı açıklamada, Sinan'ın yazın tatilde bile devamlı çalıştığını ve bu sene mutlaka Galatasaray'da oynaması gerektiğini ifade etti. Süre almaması durumunda oğlunun bir takıma kiralanması gerektiğinin altını çizen İrfan Gümüş, tıpkı Arda gibi biraz piştikten sonra mutlaka Galatasaray'da forma giyebileceğini belirtti.

Ailece Galatasaraylı olduklarını belirten Gümüş, evdeki maçları bile forma giyerek izlediklerini itiraf ederken, oğlunun asla Fenerbahçe forması giymesini istemediğini söyledi.