Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'un da kadrosuna katmak istediği Fransa'nın Monaco ekibinde forma giyen Lacine Traore için Galatasaray'ın da devreye girdiği ve transferde mutlu sona çok yakın olduğu öğrenildi. Galatasaray'ın eski teknik direktörü Fatih Terim'in de Sarı-kırmızılı ekipte görev aldığı süreçte transfer etmek istediği Lacine Traore yeniden gündeme geldi. Peki Galatasaray'ın son dakika transfer bombası Lacina Traore kimdir?..

25 yaşında ve 2,03 boyundaki Fildişi Sahilli golcü Lacina Traore, Fransız devi Monaco'da forma giyiyor. Galatasaray'ın forvet adayları içinde yer alan golcünün Zlatan Ibrahimovic transferinin gerçekleşmeme ihtimaline yönelik alternatif isim olarak bekletildiği öğrenildi.

GALATASARAY'IN GÖZDESİ LACINA TRAORE KİMDİR?
Doğum tarihi: 20 May 1990

Doğduğu il: Abidjan Fildişi Sahili

Yaş: 25

Boyu:2,03 m

Uyruğu:Fildişi Sahili Fildişi Sahili

Mevki: Forvet - Santrafor

Ayak: Sol ayak

Güncel kulüp:Monaco

2013-2014 sezonu başında Rusya'nın Anzhi ekibinden Fransız Monaco'ya 16 milyon Avro bedelle transfer edilen Lacina Traore, Fransız ekibinde forma şansı bulamadı ve İngiliz ekibi Everton'a kiralık gönderildi. 24 Ocak 2014'te Everton'a kiralık olarak katılan Traore, yaşadığı sakatlıklardan dolayı İngiliz ekibinde yalnızca 2 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

Geçen sezon başında yeniden Monaco'ya dönen 25 yaşındaki forvet, Fransız ekibiyle çıktığı 8 karşılaşmada 1 gol 1 asistlik performans sergiledi. Şu andaki piyasa değer 4.5 milyon Avro olan Lacina Traore için Bursaspor'un da devrede olduğu iddia ediliyor.