Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Sarı kırmızılı takımın Trabzonpor karşısındaki 18 kişilik maç kadrosu da belli oldu.

Galatasaray, yarın saat 20.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile karşılaşacak. Sarı kırmızılı ekip bu zorlu mücadele için bu akşam saat 17.30'da özel bir uçuşla Trabzon'a hareket edecek.

Sarı kırmızılı takım, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu sabah yapılan antrenmanın ardından Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Bu zorlu karşılaşma öncesi Mersin İdmanyurdu maçında kırmızı kart görerek 2 maç ceza alan Selçuk İnan dışında sakatlığı süren Hamit Altıntop ve Chedjou 18 kişilik kadroda yer almazken, deneyimli teknik adam Atletico Madrid maçında kötü performans gösteren Emre Çolak'ı da kadroya dahil etmedi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu kart cezalısı Selçuk İnan'ın yerine orta sahada Rodriguez'e şans verecek. İspanyol futbolcunun yanında ise Bilal Kısa'nın oynaması bekleniyor.

Atletico Madrid maçının başarılı iki ismi Denayer ve Yasin Öztekin'in yarın ki maçta ilk onbirde başlaması bekleniyor. Hamza hoca, Denayer'i savunmanın sağında Yasin'i ise orta sahanın sağında oynatmayı planlıyor.

Galatasaray'ın Trabzonspor maçında ki muhtemel 11'i şöyle: "Muslera, Denayer, Semih Kaya, Hakan Balta, Olcan Adın, Bilal Kısa, Rodriguez, Umut Bulut, Sneijder, Yasin Öztekin, Burak Yılmaz."

Galatasaray'ın 18 kişilik maç kadrosu ise şöyle:

Fernando Muslera, Cenk Gönen, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Jason Denayer, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Olcan Adın, Umut Bulut, Lukas Podolski, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş.