Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, 2015 - 2016 sezonu için başantrenör Ataman Güneyligil ile anlaştı.

Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen imza törenine Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil ve başantrenör Ataman Güneyli katıldı.

Törende konuşan Ali Yücel, "Benim için Galatasaray'ı sevmek çok önemli. Çünkü ben sevginin olduğu yerde başarının geleceğine inanıyorum. Ataman hoca da Galatasaray'ı her kademesinde başarıyla temsil etmiş bir arkadaşımız. Bu görevde de çok başarılı olacağına inanıyorum. Kendisine her konuda desteği verecek kişilerin başında geliyorum. Hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Voleybol Şubesi Sportif Diröktörü Şükrü Yengil ise "Ataman hocayla geçmiş yıllarda da beraber çalışmıştık. Çok sevdiğim bir değerli spor adamı olacağı o zamandan belliydi. Güzel heyecanlı bir sene yaşayacağımıza inanıyorum. İnşallah bu sene güzel işler yapacağız." şeklinde konuştu.

Başantrenör Ataman Güneyligil de "Başantrenörlük görevi benim için çok kutsal bir görev. Bu göreve layık olmaya çalışacağım. Bu göreve getirildiğim için başkana ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum." dedi.

Güneyligil, hedeflerinin sorulması üzerine bu mevkii de görev alacak teknik adamlara hedef sorulmasını doğru bulmadığını belirterek, Galatasaray'ı getirebilecekleri en iyi yere getirmek olduğunu söyledi.

Tören, karşılıklı atılan imzaların ardından son buldu.