Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman oynanacak. Galatasaray Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda, maç bilgileri. GS R.Madrid özet goller maç bitiminde izle... Galatasaray Real Madrid maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda. GS, R.Madrid maçı canlı takip burada olacak..Galatasaray Real Madrid maç bitiminde özet ve golleride sitemizde bulabilirsiniz. Gözler Galatasaray Real Madrid maçında. Galatasaray, Real Madrid ile oynayacağı Santiago Bernabeu Kupası maçı için İspanya'ya gitti. Peki, Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta oynanacak merak konusu, Galatasaray Real Madrid maçı şifresiz kanallar hangileri? Burak Yılmaz, Melo ve Chedjou İspanya'ya götürülmedi. Peki Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Galatasaray Real Madrid maçı yarın saat 23:30'da başlayacak. Mücadele D-Smart 77. kanaldan naklen yayınlanacak.

Real Madrid Kulübü'nün eski başkanlarından Santiago Bernabeu Yeste adına bu yıl 36. kez düzenlenen ve 18 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek organizasyona katılacak sarı-kırmızılı ekibin kamp kadrosu belli oldu.

Galatasaray'ın Real Madrid maçı kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:
Fernando Muslera, İsmail Çipe - Alex Telles, Hakan Balta, Lionel Carole, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu - Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Olcan Adın, Emre Çolak - Umut Bulut, Lukas Podolski

Galatasaray ile Real Madrid arasındaki mücadele, 18 Ağustos Salı günü TSİ 23.30'da başlayacak.

Galatasaray'da geleceği uzun süre tartışma konusu olan ancak daha sonra kulüple yeni sözleşme imzalayan Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, takımdan ayrılmayı hiç düşünmediğini söyleyerek ilginç bir açıklamaya imza attı. Sambacı, transfer döneminin başlamasıyla birlikte başta Inter olmak üzere Brezilya'dan da 2-3 takım ile görüşmüştü. Galatasaray TV'ye konuşan Melo, “Kulüpte işlerin politik ve ekonomik olarak yoluna girmesinin ardından, mutlaka o teklifin bana ulaşacağını düşünüyordum. Galatasaray'dan ayrılmayı kesinlikle düşünmedim. Sadece gelen teklifleri görmek istedim ama aklımda hiçbir zaman ayrılmak gibi bir düşünce yoktu" diye konuştu. Sarı-kırmızılı kulüpte ilk forma giydiği sezondan itibaren hep fedakârlıklarda bulunduğunu dile getiren Brezilyalı oyuncu, "Galatasaray'ın benim için yaptıklarını da göz ardı edemem. Bu fedakarlıklar karşılıklı oldu. İlk sene kiralık gelmiştim ve ikinci sene yine kiralanmak için Juventus'ta 1 milyon avroya yakın para bıraktım. Galatasaray'a bonservisimle transfer olduğumda yine maddi fedakarlıklarım oldu ve şimdi uzatılan sözleşmemde de aynı şekilde. Para benim için hiçbir zaman birinci öncelik olmadı" şeklinde görüşlerini aktardı.

İşbecer: Daha faydalı olacak
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İşbecer Felipe Melo'ya performansa dayalı agresif bir kontrat sunduklarını söyledi. İşbecer, "Burada faydalı olacağına inandığı için bu şartları kabul etti ve kontrat konusu kapandı. Bizi sahada gururlandırmaya devam edeceğini düşünüyoruz" dedi.

Geçtiğimiz günlerde West Ham United'ın golcü oyuncu için dolaylı olarak sarı-kırmızılı kulübe teklif yaptığı ifade edilmişti. Sivasspor maçı öncesinde de Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, “Burak'a ciddi teklif olduğunu duyduk. Önemli olan kendi kararı” demişti. Önceki günkü karşılaşmanın ilk yarısında görev yapamayan ancak ikinci 45 dakikada şans bularak golünü atan ve Galatasaray'a puan kazandıran Burak Yılmaz'ın yakın çevresine “West Ham United'a gitmek istemiyorum. Galatasaray'da mutluyum ve daha çok yapacak işim var. Büyük başarılara imza atmayı sürdüreceğim” dediği öğrenildi. Böylece sarı-kırmızılılarda Burak'ın, West Ham United'a transferi büyük ölçüde kapanmış oldu.

Real Madrid ve Galatasaray'ın hazırlık maçları karnesi
İtalyan Carlo Ancelotti'den boşalan teknik direktörlük görevine  İspanyol Rafael Benitez'in getirildiği Real Madrid, Santiago Bernabeu Kupası  öncesi oynadığı 7 hazırlık maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Spor Toto Süper Lig 2015-16 sezonuna, Medicana Sivasspor ile  deplasmanda 2-2 berabere kalarak başlayan Galatasaray, çıktığı 5 hazırlık maçının  4'ünü kazandı, birini ise kaybetti.

Galatasaray'ın İtalya'nın Udinese takımıyla Avusturya'da oynadığı  karşılaşma ise Türk asıllı Avusturya vatandaşı taraftarların çıkardığı olaylar  yüzünden 34. dakikada iptal edildi.Real Madrid CF, merkezi İspanya'nın Madrid şehrinde kurulmuş olan ve futbol şubesi ile tanınan spor kulübü. İsminde bulunan "Club de Fútbol" ibaresine rağmen sadece futbol değil basketbol takımı da mevcuttur. FIFA tarafından 20. yüzyılın en iyi futbol takımı olarak nitelendirilen[5][6] Real Madrid tarihi boyunca 32 La Liga, 19 İspanya Kral Kupası, 10 UEFA Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Kupası, 1 UEFA Süper Kupası, 3 Kıtalararası Kupa ve 1 FIFA Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu yaşamıştır. Avrupa Kulüpler Birliği'nin kurucu üyelerinden biri olan Real Madrid, eski G-14 oluşumunun da kurucu üyelerinden birisidir. Kulübün isminde bulunan "Real" kelimesi İspanyolca'da "kraliyet" anlamına gelmektedir ve bu unvan logosunda bulunan kraliyet tacı ile birlikte 1920 yılında XIII. Alfonso tarafından kulübe verilmiştir. Real Madrid; Real Sociedad, Real Unión, Real Betis ve Real Zaragoza ile birlikte isminde "Real" unvanını kullanma ve logosunda kraliyet tacını taşıma yetkisini direkt olarak kraldan alan ender kulüplerden biridir.

1902 yılında kurulan kulüp tarihi boyunca hiç küme düşmemiştir. 1950'li yıllarda hem Avrupa hem de İspanya futbolunda önemli bir güç haline gelmiş, 1980'li yıllarda kazandığı iki UEFA Kupası, beş La Liga şampiyonluğu, bir İspanya Kral Kupası şampiyonluğu ve üç İspanya Süper Kupası ile La Quinta del Buitre olarak anılır olmuştur.

Kulüp, kurulduğu yıldan beri birçok kez logosunu yenilemiştir. 2014 yılında ise Uluslararası Abu Dabi Bankası ile anlaşma yapmıştır. Abu Dabi ve Birleşik Arap Emirliklerinde bulunan Müslümanlarının tepkisi ile karşılaşmamak için sadece Birleşik Arap Emirliklerinde geçerli olmak üzere logosunda bulunan hacı kaldırmıştır.[7] Real, kurulduğu ilk dönemlerde beyaz üzerine çapraz lacivert çizgili forma giymekte iken özellikle seslerini duyurmaya başladıkları 1950'li yıllarda giydikleri düz beyaz formalar sebebi ile "Beyazlar" anlamına gelen "Los Blancos" lakabı ile tanınmaya başlamışlardır. Kulübün stadyumu olan Santiago Bernabéu, 1947 yılında açılmıştır. Kapasitesi ilk dönemlerde 120.000 kişi olmasına rağmen UEFA standartlarına uyması için sonraki yıllarda kapasitesi düşürülmüştür.

Real Madrid'in ezeli rakiplerinden olan FC Barcelona ile oynadığı karşılaşmalar "El Clásico" olarak nitelendirilmektedir ve bu rekabet tüm dünyadaki futbolseverler tarafından takip edilmektedir.

Kulüp, 650.000.000$ gelirle dünyanın en çok gelir sağlayan kulübü olmakla birlikte,[8] 2013 itibariyle 3.300.000.000$ marka değeriyle en değerli futbol kulübüdür.