Galatasaray Real Madrid maçı radyo dinle.  Galatasaray Real Madrid maçına az bir zaman kaldı.  Galatasaray Real Madrid maçı canlı radyo dinlemek için tıkla... Santiago Bernabeu Kupası için Galatasaray Real Madrid karşılaşıyor. 36.sı düzenlenen Santiago Bernabeu Kupası Galatasaray Real Madrid maçı hangi kanalda?Spor Toto Süper Lig de ilk maçında deplasmanda oynadığı Sivasspor ile berabere kalan Galatasaray, dünya devi olan ve geçen sene İspanya La Liga da 2. olan Real Madrid ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray Real Madrid maçını tüm futbol severler heyecan ile bekliyor. Galatasaray taraftarı en büyük beklentileri yeni transfer Lukas Podolsi'den 

NTV CANLI RADYO DİNLE GALATSARAY REAL MADRİD MAÇI 

TRT CANLI RADYO DİNLE 

İşte karşılaşmanın notları
Real Madrid'in gelenekselleşen şöleni Santiago Bernabeu Kupası'nda bu sezonki rakip Galatasaray olacak. Gözler artık Galatasaray Real Madrid maç saatinde. Galatasaray, Real Madrid ile oynayacağı Santiago Bernabeu Kupası maçı için İspanya'ya gitti. Sarı-kırmızılı ekip, Real Madrid ile bu akşam oynayacağı Santiago Bernabeu Kupası maçı için Madrid'e hareket etti. Burak Yılmaz, Melo ve  Chedjou İspanya'ya götürülmedi. Peki Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

1911-1927 yıllarında formasını giydiği Real Madrid Kulübü'nün, 1943'ten yaşamını kaybettiği 1978 yılına kadar başkanlığını yapan Santiago  Bernabeu'nun anısına yapılan turnuva, ilk kez 1979'da düzenlendi. 1. Santiago  Bernabeu Kupası'nı, finalde Hollanda'nın Ajax takımını 2-0 yenen Alman kulübü  Bayern Münih kazandı.

Her yıl ağustos sonu ile eylül başında sezona hazırlık amacıyla  organize edilen turnuvada, 1985'e kadar 4 takım mücadele etti. 1986'da da 4  takımın yer aldığı kupa, 1987'den itibaren Real Madrid ile davet ettiği kulüp  arasında oynandı. Turnuvaya, kulübün 100. kuruluş yıl dönümü olan 2002'de bir  seferliğine 4 takım katıldı.


Galatasaray ile yollarını ayıran Yekta Kurtuluş Sivas'ta
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor'un prensip anlaşmasına vararak, Sivas'a getirdiği orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş, görüşmelerin olumlu gittiğini ve transferin imzaya kaldığını söyledi.
Galatasaray ile sözleşmesini fesheden Yekta, akşam saatlerinde Sivas'a geldi. Deneyimli oyuncuyu Sivas Nuri Demirağ Havaalanı'nda Sivasspor Kulübü yöneticilerinden Ekrem Munar karşıladı. Yekta, daha sonra kentteki bir otelde Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve diğer yöneticilerle görüştü.Yekta Kurtuluş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, görüşmenin her iki tarafa da hayırlı olmasını dileyerek, "Galatasaray'dan bugün itibarıyla ayrıldım ve Sivasspor ile görüşmeye geldim. Her şey olumlu, iş sadece imzaya kaldı" dedi. Yekta, herhangi bir sorun çıkmaması durumunda, kendisini 3 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imzayı atacağını ifade etti. Otyakmaz, önceki gün, uzun süredir sarı-kırmızılı takımla antrenmanlara çıkmayan Yekta Kurtuluş ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıklamıştı.


 İSTANBUL Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, geçen sezon oynanan Galatasaray-Gençlerbirliği maçında Wesley Sneijder'ın attığı golde, Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan tarafından "kaleye gelen topu elini çekerek tutmadığı ve şike yaptığı" iddialarına yönelik yürütülen soruşturmadan "takipsizlik" kararı çıktı. Savcılık, "Şikayet konusu enstantanenin kasten mi, hatayla mı gerçekleştiğinin görüntülerle tespitinin mümkün olmadığı" görüşünü belirtti. 

Süper Lig'te geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Galatasaray ile Gençlerbirliği arasında 16 Mayıs 2015 tarihinde Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan maçta, Wesley Sneijder'ın attığı golde, Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan tarafından 'kaleye gelen topu elini çekerek tutmadığı ve şike yaptığı' iddia edilmişti. Erdener Karataş ve Ferat Aslantaş'ın şikayeti üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, dönemin Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile bu takımın oyuncuları kaleci Ferhat Kaplan ve Romanya uyruklu Bogdan Stancu hakkında "Şike anlaşması doğrultusunda spor müsabakasının sonuçlanmasına katkıda bulunmak" suçundan soruşturma başlattı. 

Soruşturmayı tamamlayan savcılık, "Şikayet konusu enstantanenin kasten mi, hatayla mı gerçekleştiğinin görüntülerle tespitinin mümkün olmadığı" ve "bir kişinin ya da bir taraftar grubunun bir karşılaşmada şike yapıldığına dair kanaati, cezai kovuşturma açılması için yeterli delil olamaz" gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi.
İKİ ŞİKAYET DİLEKÇESİ...
Müşteki Ferhat Aslantaş'ın 22 Mayıs 2015 tarihinde, "16 Mayıs 2015'te İstanbul Türk Telekom Arena Stadı'nda yapılan Galatasaray-Gençlerbirliği futbol müsabakasında 6222 sayılı kanuna aykırı olarak şike yapıldığı" iddiasıyla şikayet dilekçesi sunduğu belirtilen kararda, müştekilerden Erdener Karataş'ın avukatının şikayetiyle de aynı maçla ilgili soruşturma başlatıldığı ve bu soruşturmaların birleştirilerek birlikte yürütüldüğü kaydedildi.
ŞİKAYETÇİLERİN DİLEKÇESİ...
Savcılık, takipsizlik kararında, şikayetçilerin suç duyurusu dilekçelerine de yer verdi. Suç duyurusu dilekçelerinde, “Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın maç öncesi yaptığı 'Takımdan hiç memnun değilim. Son maçlarda sıkıntıları da olmadığı halde ligin sonu geldi diye bir vurdumduymazlık içindeler. Bu nedenle bir şey yapma olanağımız yok' açıklamalarına yer verildi. 

Cavcav'ın bu açıklamalarından sonra, yapılan müsabakada kaleci Kaplan'ın herkesi rahatsız eden bir gol yediği, futbolcu Stancu'nun ise maçın son saniyesinde kaleci ile karşı karşıyayken adeta rakip kaleciye topu ikram ettiği öne sürüldü. Dilekçede ayrıca, "16 Mayıs'ta yapılan maçta, Gençlerbirliği kalecisi Ferhat Kaplan'ın, Avrupa spor kamuoyunun 'kaleci hatası mı, kasıt mı" olduğuna dair anket düzenlemesine yol açacak derecede herkesi rahatsız eden bir gol yediği, diğer Gençlerbirliği oyuncusu ve eski Galatasaraylı Bogdan Stancu'nun da son saniyede kaleciyle karşı karşıyayken topu adeta rakip kaleciye ikram etmesinin şüphe yarattığı" iddialarının yer aldığı belirtildi.
SAVCI FUTBOLUN TANIMINI YAPTI
Bu iddialara ilişkin müştekilerce yayıncı kuruluştan temin edilebilecek maç görüntüleri dışında herhangi bir delil gösterilmediği ve olması durumunda başka delilleri getirmeleri için verilen süre olan 26 Haziran'a kadar getirmedikleri vurgulanan kararda, şu ifadeler yer aldı:

"İki ayrı takımdan 22 sporcunun 90 dakika süreyle topu karşı kaleye atarak gol atma ve galip gelme amacına yönelik karşılıklı mücadelesi olarak tanımlanabilecek futbol müsabakalarında, atılan gollerin, çoğu zaman müdafaa yapan takımın pozisyon hatası ya da sporcunun bireysel müdahale hatasından kaynaklandığı, yine kaçan bariz gol pozisyonlarında ise hücum eden oyuncunun beceri eksikliğinin etkili olduğu spor kamuoyunca da bilinen bir gerçeklikti.r"
"HAKSIZ KAZANÇ SAĞLAMAK İSTEYENLERİN OLABİLECEĞİ DE YADSINAMAZ"
Kararda, "Ancak her yıl artarak devam eden kulüpler arasındaki rekabet ve sektörün ekonomik büyüklüğü dolayısıyla bu sistemden haksız kazanç sağlamak isteyenlerin olduğu, olabileceği de aynı şekilde yadsınamayacak bir gerçekliktir. Spor yöneticileri şike ile mücadelede ortada somut, kesin bir delil bulunmasa dahi, hakem-gözlemci raporları veya edindikleri kanaat ile bile disiplin cezaları verme yetkisine sahip olduğuna dair düzenlemeler yapmakta ve uygulamaktadır. Ceza mevzuatında şike eylemleri ayrıca (6222 sayılı yasa) suç olarak da tanımlanıp, müeyyide altına alınmıştır. Ancak şike suçu için bile ceza yargılaması maddi deliller üzerinden yürütülebilir. Bir kişinin ya da bir taraftar grubunun bir karşılaşmada şike yapıldığına dair kanaati, cezai kovuşturma açılması için yeterli delil olamaz" denildi.
"TESCİL EDİLMİŞ LİGDE DİSİPLİN CEZASI VERİLMEDİ"
Ceza yargılaması açısından, şikayet olunan müsabakadaki iki enstantanenin kasten mi, hatayla mı gerçekleştiğinin maç görüntüleriyle kesin olarak tespitinin mümkün olamayacağına dikkat çekilen kararda, "Türkiye Futbol Federasyonu'nca şikayet olunan müsabakayla ilgili herhangi bir disiplin cezası verilmediği gibi, açılmış disiplin soruşturmasının dahi bulunmadığı ve ligin tescil edildiği" vurgulandı. 

Kararda, "Müştekilerin başka bir delille desteklenmeyen şüpheden ibaret soyut iddiaları dışında yüklenen suçun işlendiğini gösterir, soruşturma açmaya yeter kanıt ve emare bulunmadığı, bu nedenle soruşturmanın takipsizlikle sonuçlanmasına karar verildiği" ifade edildi.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, smaçör pozisyonunda görev alan Sırp oyuncu Milan Katic ile sözleşme imzaladı. 
Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından Galatasaray, smaçör pozisyonunda görev alan 22 yaşındaki Sırp oyuncu Milan Katic ile sözleşme imzaladı. 2.02 cm boyundaki genç oyuncu daha önce Vojvodina NS Seme takımında forma giymişti. Aslantepe GS Store Ülker Fanzone’da düzenlenen imza töreninde, Voleybol Erkek A Takımı Menajeri Sinan Cem Tanık da yer aldı. 
KATIC: "TÜRKİYE, AVRUPA'DA EN İYİ LİG" 
Galatasaray gibi büyük bir takıma geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Katic, "Bu yıl yurt dışındaki ilk sezonum olacak. Dolayısıyla bunu büyük bir camiada geçireceğim için çok mutlu ve çok memnunum. Türkiye Ligi de Avrupa’nın en iyi liglerinden birisi. Biz çok iyi bir takım oluşturduk. Çok başarılı bir sezon geçireceğimizi düşünüyorum. Galatasaray, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük kulüplerinden bir tanesi. İlk 6’da oynamak için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu. 
YANIK: "KATIC'İN YETENEĞİNDEN UZUN YILLAR FAYDALANMAK İSTİYORUZ" 
Milan Katic'e şu anda Avrupa’da birçok takımın göz diktiğini vurgulayan Voleybol Erkek A Takımı Menajeri Sinan Cem Tanık ise, “Biz de çok uzun zamandır takipteydik. Geçen sene Challenge Kupası’nda karşılıklı oynadığımız ve bizi eleyen takımın bir parçasıydı. Çok önemli bir oyuncu, yakın zamanda Sırp A Milli Takımı’na girerek çok büyük bir adım attığını gösterdi. Umarım Katic ile uzun yıllar geçiririz. Gerçekten bizim takımımızın yapısına, karakterine, kalitesine uyan bir oyuncu. Kendisinin çok uyumlu ve çok sıcak bir yapısı var. Yeteneğinden uzun yıllar faydalanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.