Galatasaray Real Madrid maçı için heycan dorukta. Galatasaray Real Madrid maçı şifresiz kanallar listesi burada. Galatasaray Real Madrid maçı skor ne olur. Galatasaray Real Madrid maçı şifresiz kanallar listesini sizler için derledik. Haberimizin devamından maçın şifresiz kanallarına ulaşabilirsiniz.. Galatasaray Real Madrid maçı ne zaman, hangi kanalda. GS, R.Madrid maçı canlı takip burada olacak..Galatasaray Real Madrid maç bitiminde özet ve golleride sitemizde bulabilirsiniz.Süper Lig'in başlamasına rağmen Galatasaray, hazırlık maçlarına devam ediyor. En ciddi hazırlık maçı sınavına çıkacak Galatasaray, İspanya'da Real Madrid karşısında ter dökecek. Galatasaray'ın İspanya'da oynayacağı Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid - Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak? İşte bu soruların cevapları haberimizde.

GALATASARAY REAL MADRİD MAÇI ŞİFRESİZ KANALLAR

IRIB VARZESH KANALI FREKANS : Uydu : İntelsat 902 Frekans : 11.555 V Sembol : 30000 Fec : 2/3

LA SE,XTA SD KANALI FREKANS : Uydu : Hispasat Frekans : 12456 V 30000 MPEG-2

LA SE,XTA SD KANALI FREKANS : Uydu : Astra 19.2 Frekans : 10979 V 22000 MPEG-2

LA SE,XTA HD KANALI FREKANS : Uydu : Astra 19.2 Frekans : 10906 V 22000


Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma DSmart'ın Smart Spor (77. kanal) kanalından naklen yayınlanacak.Türkiye’den D-Smart platformunda yer alan Smart Spor ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca maç Real Madrid TV’den de yayınlanacak. Galatasaray, İspanyol devi Real Madrid ile 18 Ağustos Salı günü deplasmanda hazırlık maçında karşı karşıya gelecek.

Sarı Kırmızılı kulüpten "Madrid’de dev buluşma" başlığıyla yapılan açıklamada, "Türkiye’nin ilk ve tek 4 yıldızlı takımı Galatasaray, dünya devi Real Madrid’in davetlisi olarak İspanya’ya gidiyor. Sarı Kırmızılılar ile Los Galacticos, 36. Santiago Bernabeu Kupası kapsamında 18 Ağustos Salı günü TSİ 23.30’da Santiago Bernabeu Stadyumu’nda karşılaşacak" ifadeleri kullanıldı.

Real Madrid ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşma DSmart'ın Smart Spor (77. kanal) kanalından naklen yayınlanacak. Galatasaray ile Real Madrid takımları 2011 yılında da hazırlık maçı yapmış ve karşılaşmayı İspanyol ekibi 2-1 kazanmıştı.

MADRİD SINAVI

Santiago Bernabeu Kupası maçında İspanyol ekibi Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray, yarın sabah saatlerinde Madrid'e gidecek.
Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda karşılaştığı Medicana Sivasspor ile 2-2 berabere kalan sarı-kırmızılı takım, Real Madrid ile Santiago Bernabeu Kupası maçında karşı karşıya gelecek. İspanyol ekibinin eski başkanlarından Santiago Bernabeu Yeste adına bu yıl 36.'sı düzenlenen ve 18 Ağustos Salı gerçekleştirilecek organizasyon için Galatasaray, yarın sabah saat 10.30'da özel uçakla Madrid'e gidecek. Akşam saatlerinde Valdebebas Tesisleri'nde son antrenmanını gerçekleştirecek olan sarı-kırmızılılar, 18 Ağustos Salı günü TSİ

23.30'da Santiago Bernabeu Stadyumu'nda Real Madridile karşılaşacak. Galatasaray kafilesi, maçın ardından İstanbul'a dönecek ve günü izinli olarak geçirecek.

Aynı organizasyon için 2011 yılında da Real Madrid ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

İKİ TAKIMIN 6. SINAVI

İki takım son senelerde birçok kez karşı karşıya geldi. Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere son 4 senede iki takım 5 kez karşı karşıya geldi. Bu 5 maçın dördünü Real Madrid kazandı.

Galatasaray'ın son galibiyeti 2012/2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında TT Arena'da 3-2'lik skorlaydı.

Cim Bom'un golleri Emmanuel Eboué, Wesley Sneijder ve Didier Drogba'dan gelirken, Real Madrid'in iki golünü Cristiano Ronaldo kaydetmişti.

İspanyol ekibinde belindeki sakatlık sebebiyle son oynanan 3 hazırlık maçında forma giyemeyen Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun Galatasaray maçı ile birlikte yeniden sahalara döneceği bildirildi.

İspanyol basınına göre yıldız ismin, Tottenham ve Bayern Münih ile oynanan hazırlık maçlarında forma giyemediği belirtildi. Ronaldo'nun dün Norveç ekibi Valerenga ile oynanan ve golsüz eşitlikle sonuçlanan mücadelede önlem amaçlı oynatılmadığı ve Galatasaray ile oynanacak hazırlık maçında tam olarak hazır olacağı ifade edildi.

GALATASARAY, REAL MADRİD MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
Galatasaray Futbol Takımı, Santiago Bernabeu Kupası'nda İspanya'nın Real Madrid takımı ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda Medicana Sivasspor maçında forma giyen oyuncuların yenileme çalışması yaptığı kaydedildi. Diğer oyuncuların ise özel bir yan top çalışmasının ardından dar alanda çift kale maç oynadığı bildirildi.
Sakatlıkları süren Hamit Altıntop, Sinan Gümüş ve Semih Kaya'nın takımdan ayrı saha çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi. Medicana Sivasspor maçında omzuna darbe alan Burak Yılmaz'ın özel bir bandajla antrenmanın tamamında yer aldığı aktarıldı.
Galatasaray, Real Madrid karşılaşması için yarın Madrid'e gidecek. Sarı-kırmızılılar, Real Madrid maçının hazırlıklarını eflatun-beyazlı kulübün Valdebebas Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak.

- Gol yemiyor
Öte yandan 37 gün süren sezon öncesi çalışmaları kapsamında şimdiye kadar 7 hazırlık maçı oynayan Real Madrid, sadece 2 gol yiyerek defansta hazır bir görüntü çizdi.
İspanyol basınında, takımda en büyük eksikliğin hücumda yaşanmasına rağmen Galatasaray maçında Cristiano Ronaldo'nun da oynayacak olması nedeniyle İspanyol teknik adam Benitez'in endişe duymadığı ifade ediliyor.
İspanyolların tatil için farklı yerle gitmesi ve Madrid'in büyük oranda boş olmasına rağmen Real Madrid-Galatasaray maçı öncesinde biletlerin çok büyük bir kısmının satıldığı vurgulanıyor. Biletlerin fiyatı, 15 ila 125 avro arasında değişiyor.
Real Madrid - Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda? sorusunun cevabı haberimizde. En güncel spor haberlerini yenisafak.com adresinden takip edebilirsiniz.
Son 4 senede 6. karşılaşma
İki takım son senelerde birçok kez karşı karşıya geldi. Şampiyonlar Ligi başta olmak üzere son 4 senede iki takım 5 kez karşı karşıya geldi. Bu 5 maçın dördünü Real Madrid kazandı.
Galatasaray'ın son galibiyeti 2012/2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında TT Arena'da 3-2'lik skorlaydı.
Cim Bom'un golleri Emmanuel Eboué, Wesley Sneijder ve Didier Drogba'dan gelirken, Real Madrid'in iki golünü Cristiano Ronaldo kaydetmişti.
Galatasaray'ın Madrid Programı Belli Oldu
Santiago Bernabeu Kupası maçında İspanyol ekibi Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray, yarın sabah saatlerinde Madrid'e gidecek.
Spor Toto Süper Lig'de dün deplasmanda karşılaştığı Medicana Sivasspor ile 2-2 berabere kalan sarı-kırmızılı takım, Real Madrid ile Santiago Bernabeu Kupası maçında karşı karşıya gelecek. İspanyol ekibinin eski başkanlarından Santiago Bernabeu Yeste adına bu yıl 36.'sı düzenlenen ve 18 Ağustos Salı gerçekleştirilecek organizasyon için Galatasaray, yarın sabah saat 10.30'da özel uçakla Madrid'e gidecek. Akşam saatlerinde Valdebebas Tesisleri'nde son antrenmanını gerçekleştirecek olan sarı-kırmızılılar, 18 Ağustos Salı günü TSİ 23.30'da Santiago Bernabeu Stadyumu'nda Real Madridile karşılaşacak. Galatasaray kafilesi, maçın ardından İstanbul'a dönecek ve günü izinli olarak geçirecek.
Aynı organizasyon için 2011 yılında da Real Madrid ile karşılaşan Galatasaray, sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı
Real Madrid Galatasaray maçı ne zaman ve hangi kanalda? Galatasaray dünyanın en iyi takımlarından biri olan Real Madrid ile karşılaşıyor. Spor Toto Süper Lig'de ilk hafta puan kaybeden Galatasaray, Real Madrid ile karşılaşıyor. Peki Real Madrid Galatasaray maçı hangi kanalda ve ne zaman oynanacak?