Transferde maliyetleri düşük tutmak isteyen Galatasaray listesine iki yıldız futbolcuyu dahil etti. İtalya Seria A takımlarından Torino forması giyen Polonyalı stoper Kamil Glik ve Porto forması giyen forvet Vincent Aboubakar ile görüşme halinde bulunan Galatasaray yönetiminin bu iki yıldızdan birini kısa süre içinde Sarı-kırmızılı forma giydirmek istediği açıklandı. İşte Kamil Glik ve Vincent Aboubakar transferlerinde Galatasaray'ın geldiği son nokta...

Stoper Kamil Glik için Torino ekibinin 15 milyon Avro talep ettiği öğrenilirken, Galatasaray yönetiminin 27 yaşındaki ve 1.90 boyundaki Polonyalı stoper için kiralama yoluna gitmek istediği bildirildi.

Geçen sezon Torino ile 44 maça çıkan Kamil Glik, 8 gol atarken 2 de asist yapmayı başarmıştı.


Forvet içinse Porto ekibinden 23 yaşındaki Kamerunlu forvet Vincent Aboubakar'ı listesine alan Galatasaray'ın geçen sezon Porto formasıyla 22 maçta 9 gol atan ve 4 de asist yapmayı başaran genç forveti ucuz maliyetle kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Portekiz ekibinde düzenli forma şansı bulamadığı için takımdan gönderilmesi gündemde olan Vincent Aboubakar'ın da Galatasaray forması giymeye sıcak baktığı öğrenildi.