Galatasaray'a 2013-2014 sezonu sonunda veda eden Fildişi Sahilli golcü futbolcu Didier Drogba hakkında ortaya atılan iddia spor basınında şok etkisi yarattı. Galatasaray taraftarının sevgilisi olan Fildişi Sahilli forvet Didier Drogba'nın Menajer Cenk Ergün'ü bizzat arayarak Galatasaray'a dönmek istediğini ve Sarı-kırmızılı ekip için ter dökmek istediğini ilettiği iddia ediliyor. Peki Didier Drogba gerçekten Galatasaray'a dönecek mi? İşte sorunun yanıtı bu haberimizde...

Amerika ve Arap ekiplerinden transfer teklifleri alan 37 yaşındaki golcünün son kez UEFA Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek istediğini menajer Cenk Ergün'e ilettiği ve Galatasaray yönetiminin Didier Drogba transferi konusunu masaya yatırarak Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'nun fikrini alacakları öğrenildi.

MLS takımlarından Chicago Fire'ın da kadrosuna katmak istediği Drogba'nın Galatasaray'dan çok büyük paralar talep etmeyeceğini ifade ettiği ve 2 yıllık sözleşme imzalayarak futbolu Galatasaray'da bırakmak istediğini belirttiği öğrenildi.

Galatasaray'ın kararına göre hareket edecek Didier Drogba, Amerika kulübüne beklemek istediğini söyledi.