Galatasaray, Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor ile yarın akşam oynayacağı maç için Trabzon'a geldi. Sarı-kırmızı ekibi, Trabzon Havalimanı’ndan birkaç taraftar karşıladı.

Özel uçakla geldiği Trabzon’a saat 19.00’da inen Galatasaray kafilesi, Dış Hatlar Gelen Yolcu Terminali’nden çıkış yaptı. Takımlarını karşılamak için havalimanına gelen birkaç taraftar, güvenlik gerekçesiyle futbolculara yaklaştırılmadı. Futbolculara ulaşmayı başaran bir taraftar, Burak Yılmaz ile fotoğraf çektirdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu da takım otobüsüne çağırdığı bir bayan taraftar ile selfie çektirdi. Yönetici, A ve U21 takımlarından oluşan kafile daha sonra 2 otobüsle polisin geniş güvenlik önlemleri altında kamp yapacağı otele gitti.

Kırmızı kart cezalısı Selçuk İnan ile sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ve Chedjou ile Atletico Madrid maçında kötü performans gösteren Emre Çolak’ın yer almadığı Galatasaray'ın 18 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: Fernando Muslera, Cenk Gönen, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Jason Denayer, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Jose Rodriguez, Olcan Adın, Umut Bulut, Lukas Podolski, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş.