Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını ancak oradan üç puanla dönmek istediklerini söyledi.

Yarın akşam Trabzonspor ile oynanacak Süper Lig'in 27. hafta karşılaşması öncesinde kafile ile birlikte Trabzon’a giden Albayrak, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sabah saatlerinde yakın bir çalışma arkadaşını kaybettiği için oldukça üzgün olduğu görünen Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Albayrak, "Zor bir deplasmana gidiyoruz. Rakip hücumda etkili oynuyor. Sakatımız yok. Oradan galibiyetle dönmek istiyoruz. İzleyenler iyi futbol izlerler. Üzmeden kırmadan dökmeden döneriz. İstanbul’a üç puanla dönmek istiyoruz." dedi.

Futbol AŞ Sorumlusu Ali Dürüst de "Sezonun en önemli en zor deplasmanlarından birine gidiyoruz. Trabzonspor maçları zor ama zevkli olmuştur. Şampiyonluğa oynuyorsak puan kaybına tahammülümüz yok. Lider gidip lider dönmek istiyoruz." diye konuştu.

TÜRK KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ FUTBOLCULARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Bu arada Türkiye’yi gezen Kenya’daki Türk Okulları’nda okuyan bir grup öğrenci, havalimanında karşılaştıkları Galatasaraylı futbolcularla fotoğraf çektirdi.

Sarı kırmızılı taraftarlar da havalimanında Galatasaraylı oyunculara sevgi gösterisinde bulundu.

GALATASARAY, TRABZON'A 18 KİŞİYLE GİTTİ

Öte yandan Galatasaray Futbol Takımı, Süper Lig'in 27. haftasında Trabzonspor ile yarın saat 19.00'da Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak. Sarı kırmızılı ekip bu zorlu mücadele için bu akşam saat 17.30'da özel bir uçuşla Trabzon'a hareket etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu sabah yapılan antrenmanın ardından Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray'ın kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Fernando Muslera, Sinan Bolat, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Emre Çolak, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Goran Pandev.