Galatasaray, Süper Lig'in 27. Haftasında yarın akşam Trabzonspor ile yapacağı maç için Trabzon’a geldi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bu sabah yaptığı antrenmanla zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayan Galatasaray, özel uçakla Trabzon’a geldi. Saat 19.20’de Trabzon Havalimanı’na inen sarı kırmızılı kafile, polisin yoğun güvenlik önlemleri altında havalimanından çıktı. Kafilenin çıkış yapacağı, Dış Hatlar Giden Yolcu Terminali ve havalimanı çevresinde güvenlik önlemi alan polis, takımlarını karşılamak için çıkış kapısına gelen az sayıdaki taraftarı ise bölgeden uzaklaştırdı.

Havalimanı önünde kendilerini bekleyen otobüse binen sarı kırmızılı futbolcular ve yöneticiler, daha sonra yine yoğun güvenlik önlemleri altında kalacakları otele geçti. Galatasaraylı futbolcular maç saatine kadar kalacakları otele girerken, burada bekleyen birkaç taraftar sevgi gösterisinde bulundu.

Galatasaray’ın, Trabzonspor maçı kafilsinde şu futbolcular yer alıyor:
Fernando Muslera, Sinan Bolat, Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Emre Çolak, Umut Bulut, Burak Yılmaz, Goran Pandev.