Galatasaray, yarın akşam Türkiye Kupası finalinde Bursaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlılarının İstanbul etabını tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde yapılan çalışmada futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.

MİLLİ TAKIMA GİDEN MUSLERA FİNALDE YOK

Bu arada Galatasaray'ın başarılı file bekçisi Muslera ülkesinin milli takımına davet edildiği için final maçında yer alamayacak.

Galatasaray'ın bu sezon elde ettiği şampiyonlukta en büyük paya sahip isimlerden biri olan Fernando Muslera, sarı kırmızılı takımın Bursaspor ile oynayacağı kupa finalinde forma giyemeyecek. Muslera, Uruguay'ın 6 Haziran'da Guatemala ile oynayacağı hazırlık maçında forma giyeceği için ülkesine gitti.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Bursaspor ile oynanacak Türkiye Kupası finali için belirlediği kadro öğleden sonra denizyolu ile Bursa’ya giderken sarı kırmızılı takımın kafilesinde şu isimler yer alıyor:

"Sinan Bolat, Eray İşçan - Alex Telles, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Semih Kaya, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal - Felipe Melo, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Emre Çolak - Umut Bulut, Burak Yılmaz, Sinan Gümüş."