Galatasaray Avusturya'daki kamp sürecinde oynadığı hazırlık maçında Çek rakibi Vysocina Jihlava'yı 2-1 mağlup etti. Galatasaray'a galibiyeti getiren goller 42 ve 49. dakikalarda genç golcü Sinan Gümüş'ten gelirken, Vysocina Jihlava bu gollere 45'te Muris Mesanovic ile yanıt verdi. İşte Galatasaray-Vysocina Jihlava maçının notları, maç özeti ve golleri...

Galatasaray yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı özel maçta Çek Cumhuriyeti 1. Lig takımlarından Vysocina Jihlava'yı 2-1 mağlup etti.

GALATASARAY: 2 - VYSOCINA JIHLAVA: 1



Goller: Dk. 42 ve 49 Sinan Gümüş (Galatasaray), Dk. 45 Muris Mesanovic (penaltı) (Vysocina Jihlava)

Galatasaray, Avusturya kampındaki ilk hazırlık maçında Çek Cumhuriyeti 1. Lig takımı FC Vysocina Jihlava ile karşılaştı. Galatasaray'ı desteklemeye gelen gurbetçi taraftarların meşale yakıp maytap patlatması nedeniyle mücadeleye 35. dakikada bir süre ara verildi.

Yapılan anonsların ardından teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve kaptan Sabri Sarıoğlu, meşale ve maytap patlatılan kale arkası tribüne doğru gitti. Hamzaoğlu ve Sabri'nin taraftarlarla konuşmasının ardından stat normale dönerken, karşılaşma da kaldığı yerden devam etti.