Süper Lig'de Galatasaray, ligin 17. haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor'u mağlup ederek ligdeki zirve yarışından kopmak istemiyor.

Hafta içinde Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor karşısında beklenmedik bir mağlubiyet alan (0-2) sarı kırmızılı takım, dün Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 3-0 yenerek aradaki puan farkını dörde çıkarması üzerine bu maça mutlak üç puan parolasıyla çıkıyor.

BURAK YILMAZ YEDEKLERDE, KORAY GÜNTER STOPERDE

Zorlu randevu öncesinde Galatasaray'da Alanya'daki turnuvada sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalacağı belirtilen Burak Yılmaz'ın iyileşmesi ve 18 kişilik maç kadrosunda yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Stoper eksiğinden dolayı kupa maçında Felipe Melo'nun görev yaptığı mevkide bu defa sakatlığı geçen Koray Günter görev alacak. Antalya kampında sakatlanan ve tedavisi süren Semih Kaya ile Afrika Uluslar Kupası'nda milli takımında mücadele eden Chedjou bu maçta görev yapamıyor.

KONUK EKİP 18 KİŞİLİK KADRO ÇIKARAMADI

Zorlu randevu öncesinde konuk ekip Çaykur Rizespor'da da eksikliklerin fazlalığından dolayı 18 kişilik maç kadrosu oluşturulamadı ve 17 kişilik kadro ile sahaya çıktı.

Çaykur Rizespor'da Asya Kupası'na giden Iraklı Ali Adnan, Viera ve Kweuke ile sakatlıkları bulunan Oboabona ve Giray bu maçta takımlarını yalnız bıraktı.

TAKIM KADROLARI

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: İlker Meral, Orkun Aktaş, Hakan Yemişken
Galatasaray: Fernando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Koray Günter, Alex Telles, Emre Çolak, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Felipe Melo, Bruma, Umut Bulut
Çaykur Rizespor: Serkan Kırıntılı, Koray Altınay, Orhan Ovacıklı, Ludovic Sylvestre, Kıvanç Karakaş, Eren Albayrak, Ludovic Obraniak, Ümit Korkmaz, Filip Holosko, Tevfik Köse, Deniz Kadah.