Galatasaray taraftarının transferi için yönetime yoğun baskı yaptığı ve özellikle sosyal medyada kampanya üstüne kampanya başlattığı Fransız devi Paris Saint-Germain'in İsveçli gol makinesi Zlatan Ibrahimovic konusunda bomba gelişmeler yaşanıyor. İsveç gazetesi Aftonbladet'in haberine göre Galatasaray Zlatan Ibrahimovic transferini bitirdi ve Perşembe günü İstanbul'a getiriyor. İşte Zlatan
Ibrahimovic - Galatasaray transfer gelişmelerinin detayları bu haberimizde...

Milan, Roma ve Manchester United'ın da 33 yaşındaki Zlatan Ibrahimovic ile ilgilendiğini yazan İsveç'in Aftonbladet gazetesi, en yüksek teklifin Galatasaray'dan geldiğini ve yıldız golcünün 6 Ağustos Perşembe günü sağlık kontrolünden geçeceğini duyurdu.

İtalyan Corriere della Sera ise Zlatan Ibrahimovic'in Galatasaray ve Milan'dan 11 milyon Avro'luk transfer teklifi aldığını ancak henüz kararını vermediğini yazdı.

DURSUN ÖZBEK'TEN IBRA YANITI!

Öte yandan Galatasaray'ın dün gece oynadığı ve İtalya'nın Inter ekibini 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, soru sırası Zlatan Ibrahimovic'e geldiğinde ise yanıt vermekten kaçındı.



Transfer hakkında herhangi bir açıklamada bulunmayan Özbek'in spekülasyon yaratmamak adına sessizliğini koruduğu iddia edildi.

HAMZAOĞLU IBRAHİMOVİC AÇIKLAMASI!

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu da kendisine Ibrahimovic transferini soran basın mensuplarına, "Ibrahimovic için teklifte bulunmadık. Bir bilgim yok. Bilenler beni aramıyor" yanıtını verdi.