Galatasaray Odeabank’ın dün akşam Fransız ekibi Strasbourg’u yenerek Eurocup’ı kazanmasının ardından sosyal medyadan zafer mesajları yağdı.
Dün akşam Avrupa Basketbol Birliği (ULEB) Eurocup Final serisi ikinci maçında Strasbourg’u konuk eden Galatasaray, rakibini 78-67 skorla yenerek kupaya uzandı ve C lisansı alarak gelecek sezon 1 yıllığına Euroleague’e doğrudan katılma hakkı kazandı.
Eurocup final maçını Galatasaray’ın kazanıp şampiyon olmasından sonra sosyal medyada sarı-kırmızılı camianın bazı isimlerinden zafer mesajları yağdı. O mesajlardan bazıları şu şekilde:
Arda Turan: "Eurocup Şampiyonu Galatasaray! Bunu hak ettiniz çocuklar"
Lukas Podolski: "Evet, müthiş adam Ataman’la birlikte şampiyon Galatasaray"
Melo: "Şampiyon cimbombom"
Aurelien Chedjou: "Tebrikler Galatasaray, Ergin Ataman ve kaptan Sinan Güler"
Semih Kaya: "Şampiyon Galatasaray... Başta Ergin Ataman olmak üzere tüm Galatasaray Odeabank takımı oyuncularını ve emeği geçen herkesi bize yaşattıkları bu gurur dolu gece için tebrik ederim. Biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!!"
FUTBOL TAKIMI SAHADAN DESTEKLEDİ
Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink ve oyuncuları Sneijder, Selçuk, Semih, Podolski gibi isimler Eurocup final maçında Abdi İpekçi Spor Salonu’na gelerek basketbol takımına destek oldu. 12 bin 500 kişilik spor salonunu dolduran sarı-kırmızılıların taraftarları maç başlamadan önce kareografi hazırlayarak takımlarına destek verdiler.